Gratis

Rondleiding door Windpark De Veenwieken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coevorderweg 19

Coevorderweg 19

7737 PE Stegeren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Rondleiding door Windpark De Veenwieken

Over dit evenement

Op 7 september 2019 is het mogelijk om een kijkje te nemen op het bouwterrein van Windpark De Veenwieken. Bezoekers worden in groepen rondgeleid langs windmolens die in aanbouw zijn, krijgen informatie over de bouw en de windmolens zelf en kunnen uiteraard al hun vragen stellen aan de aanwezige deskundigen.

Er worden zeven groepen rondgeleid: de eerste groep begint om 10.00 uur, de laatste groep begint om 16.00 uur. Elke rondleiding duurt anderhalf uur. Via 'Registreer' kunt u zich aanmelden voor een van de rondleidingen.

Deelnemers aan de rondleidingen verzamelen bij café-restaurant De Bootsman (Coevorderweg 19 in Stegeren). Vanaf hier worden zij naar het windpark gebracht en na afloop weer teruggebracht naar café-restaurant De Bootsman.

Deze rondleidingen zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van rolstoelen of scootmobiels. Ook kinderwagens kunnen niet worden meegenomen tijdens de rondleidingen.

Windpark De Veenwieken bestaat uit 10 windmolens die ten zuiden van Dedemsvaart worden gebouwd, in de gemeenten Hardenberg en Ommen. Kijk voor meer informatie op www.windparkdeveenwieken.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coevorderweg 19

Coevorderweg 19

7737 PE Stegeren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen