Gratis

Meerdere data

Rondleidingen opbouwdag 18 mei 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Greenchoice

15 Kruisplein

3014 DB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rondleidingen in het voormalig expositiecentrum van het bouwcentrum op opbouwdag, 18 mei 2018.

Het Bouwcentrum is in1948 opgezet als coördinatiepunt voor de wederopbouw van ons land in de nog lege stadskern van Rotterdam en was jarenlang het meest bekende, onafhankelijke informatiecentrum over bouwen en wonen.

Het pand is nu in gebruik door energieleverancier Greenchoice, gezien de belangrijke cultuurhistorische waarde van het pand zet Greenchoice zich in om de historie van het pand en het pand de bekendheid te geven die het verdient.

In september 2017 was het pand voor het eerst onderdeel van het programma van de Open Monumentendag en heeft vele enthousiaste bezoekers mogen ontvangen, vandaar dat Greenchoice nu ook rondleidingen verzorgt tijdens Opbouwdag 2018.

Opbouwdag valt dit jaar op een vrijdag, dat is een gewone werkdag bij Greenchoice. De groepen voor de rondleidingen bestaan daarom uit maximaal 10 personen. Let u er tevens op dat de medewerkers van Greenchoice niet te veel gestoord mogen worden tijdens hun werkzaamheden, de minimale leeftijd is daarom 12+. Honden kunnen niet worden toegelaten in het pand.

Vol=vol

Delen met vrienden

Locatie

Greenchoice

15 Kruisplein

3014 DB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen