Gratis

Roots Reggae Party

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Jong Actief

4 Buitendijk

5211 WJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is het zo ver! De eerste editie van de Roots Reggae Party brengt jouw op zaterdag 4 november in hogere sferen.
Verwacht een underground roots reggae feestje in een intieme setting met live muziek door de Stontji Crew en Strawl & The Faya Team, ondersteund door de tunes van DJ Jahfaya Anthonysound en DJ Min.

De band Stontjie Reggae Crew is een achtkoppig gezelschap afkomstig uit alle Etnische geledingen van Suriname en Nederland. Stontjie is dan ook niet zomaar een reggae groep, maar experimenteert op interessante wijze met de verschillende identiteiten van de afzonderlijke groepsleden. Omdat juist ieder van de groepsleden een unieke eigen muzikaal-culturele achtergrond heeft is getracht te komen tot een “fusion-achtige cross-over”. De verbindende factor én basis blijft echter de reggaemuziek.Strawl is heerlijke reggae van Bossche bodem.

Strawl is een energieke en charismatische reggae zanger en songwriter uit 's-Hertogenbosch. In het verleden was hij al de openingsact voor toppers als Black Uhuru, Maxi Priest en Lucky Dube en werkte hij samen met artiesten als Junior Kelly, Kabaka Pyramid en Norrisman. Deze avond vul hij onze zaal met zijn hypnotische stem, samen met the Faya Team.

Styles: Roots reggae, Reggae en Dub

Acts: Stontji Crew, Strawl & The Faya Team
DJ's: Jafaya Anthonysound, DJ Min

LET OP: Zorg dat je je ticket meeneemt naar het evenement. Dit ticket zorgt voor een gratis lidmaatschap en is verplicht bij elk evenement van Jong Actief. Je betaald hiernaast entree aan de deur. De entree aan de deur is voor iedereen € 5,- euro. (Je kunt helaas niet pinnen bij Jong Actief)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Jong Actief

4 Buitendijk

5211 WJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen