Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Rootstock #9

Tolhuistuin

Maandag 11 juni 2018 van 19:00 tot 23:30 (CEST)

Rootstock #9

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Regulier 11 jun. 2018 Gratis  

Deel Rootstock #9

Evenementdetails

Bij Rootstock vieren we de verschillende elementen van hiphop. Een maandelijks terugkerende relaxte avond in de Tuin. Iedereen is welkom om iets te delen en samen te chillen!

Neem mee waar je goed in bent of wat je leuk vind. Bij Rootstock kun je jezelf uiten. Of het nou muziek is, dans, tekenen, schilderen. Hier word je niet alleen ge-entertaint maar lever je ook een eigen bijdrage!

Entree gratis  

Tuin open 19:00

Aanvang speciaal programma TBA 20:30

 

 

Heb je vragen over Rootstock #9? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin en Tuinhuis
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Maandag 11 juni 2018 van 19:00 tot 23:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.