€ 13,37

Roparun 2018 Benefietavond

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alcazar Events

16 Groeneweg

3297 LA Puttershoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stichting RET Runners zet zich inmiddels al een paar jaar in voor de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam om geld op te halen voor palliatieve zorg. Dit jaar organiseren we allerlei nieuwe en toffe evenementen, een van deze evenementen is de benefietavond.

Kom tijdens deze avond samen met ons genieten van live muziek door diverse artiesten. Loose Tights en Ann Lies Blues Band nemen je mee door een breed repertoire van zowel nieuwe als oude nummers. Swingend over de dansvloer met de disco en soul van Sara Louise. Drummer Jessie, onze favoriete Roparun drummer die altijd te vinden is bij de Daniel den Hoed kliniek tijdens de run, zal op deze avond een performance geven. Dennis Oliveira zal de tofste plaatjes draaien om de avond goed mee af te sluiten.

Zin in een toffe avond waarbij je inzet voor het goede doel feestvieren is? Bestel dan snel je kaarten!


Veelgestelde vragen

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Alcazar Events is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. De bushalte ‘de Tol’ ligt het dichtst bij, vanaf deze halte is het 5 minuten lopen. De auto kun je naast de evenementenhal parkeren.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Voor vragen kun je een bericht sturen via onze Facebook pagina of een e-mail sturen naar evenementen@retrunners.nl.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee dat hoeft niet, je krijgt een e-mail met daarin je ticket in PDF formaat. Je kunt deze PDF opslaan op je telefoon en deze bij de ingang laten scannen. Ook kun je gebruik maken van de Eventbrite app om je ticket op te slaan.


Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Alcazar & Megamarkt Zuid-Holland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alcazar Events

16 Groeneweg

3297 LA Puttershoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen