€ 29,45 – € 44,98

RotPot Kickstart Workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je een RotPot en wil je weten wat je ermee kunt? Of wil je een RotPot maar is de stap om het écht helemaal zelf te doen te groot? Doe dan mee!

Misschien vind je het werken met levende gisten en bacteriën doodeng. Of je twijfelt of je het wel goed doet. Misschien ben je gewoon op zoek naar inspiratie. Maakt niet uit: allemaal goede redenen om mee te doen aan de workshop.

WAAROM ZOU IK FERMENTEREN?
Fermentatie met de RotPot levert verrassend lekkere, huisgemaakte zuurkool op. En zuurkool is pas het begin. Wist je dat fermenteren bovendien hartstikke gezond is? De natuurlijke bacteriën helpen een verstoorde darmflora herstellen en bouwen zo mee aan een goede weerstand. Als je bewust en gezond wilt eten, is fermenteren eigenlijk onmisbaar. En last but not least: de RotPot biedt een prima oplossing om je groenterestjes te verwerken. Zo voorkom je voedselverspilling en ben je dus ook nog lekker duurzaam bezig.

WAT GAAN WE DOEN?
In anderhalf uur tijd leer je de basisbeginselen van het fermenteren en kun je al je vragen stellen. Je vult je RotPot onder deskundige begeleiding en krijgt meerdere recepten mee naar huis.

IK HEB NOG GEEN ROTPOT!
Nog geen trotse bezitter van de RotPot? Koop dan een kaartje inclusief RotPot. Je ontvangt jouw eigen exemplaar bij aanvang van de workshop. Als je er wel al een hebt, neem je die natuurlijk (leeg) mee. Of je koopt er gewoon nog één.

WAAR IS DE WORKSHOP?
De workshop wordt gegeven op onze eigen locatie "Flowers&Sours" aan de Coolhaven in Rotterdam. Op zichzelf al een bezoekje waard. Als je tenminste niet schrikt van wat obscuur uitziende fermentatie-experimenten.

AANMELDEN!
Twijfel niet langer en meld je aan zodat je snel aan de slag kunt met jouw eigen RotPot. Geloof me: er heeft nog nooit iemand spijt gehad van leren fermenteren.

Met je aanmelding geef je aan onderstaande algemene voorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan:

Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 2 weken van tevoren. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie. Je kunt wel een plaatsvervanger sturen (wel graag van tevoren doorgeven).

Workshops gaan door bij deelname door 8 personen.
Keukenboeren behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.


Deelname aan de workshops c.q. het gebruik van keukengerei, fornuis en oven is op eigen risico.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen