€ 18,64 – € 96,25

Rotterdam Music Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maassilo

1-2 Maashaven Zuidzijde

3081 AE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KICK-OFF ROTTERDAM MUSIC FESTIVAL IN DE MAASSILO!

De geruchten hingen al een aantal maanden in de lucht, maar nu kan het dan echt van de daken worden geschreeuwd: het Rotterdam Music Festival (RMF) op zondag 1 april in de Maassilo. 1 april, is dat een grap? Nee, natuurlijk niet. Het is dan Paasweekend dus de volgende dag kunnen de meesten van ons lekker bijkomen. Naast een verbluffende line-up wordt er verder groots uitgepakt met dikke show elementen, special effects en nog veel meer verrassingen van hoog niveau!

Het Rotterdam Music Festival (RMF) gaat op zondag 1 april samenwerken met maar liefst drie sterke concepten die ieder een eigen area zullen hosten. Het eerste concept wat haar intrede doet is MYSTERIOUS. Bekend van de eerdere legendarische events in de Maassilo en De Kuip, zal dit wervelende thema de main area hosten. Maar dat is nog niet alles… een van de meest populaire urban DJ’s van Nederland, DJ Biggi, host met zijn concept ‘Be Bigger by Biggi’ een area met de dikste urban beats uit de speakers, gecombineerd met de beste LIVE artiesten. Als kers op de taart gaan we tropische en zomerse sferen tegemoet met een van de meest langst lopende concepten van ons land. Een thema wat ook wel bekend staat als het ‘meest vrouwvriendelijke concept van Nederland’ en dan hebben we het natuurlijk over Latin Lovers!

De line-up van RMF bestaat uit uitsluitend headliners die stuk voor stuk hun stempel zullen drukken op dit nieuwe indoor festival!

MYSTERIOUS:
Jebroer (Live), La Fuente, Diaz & Bruno, Outsiders, Lady Bee, Vato Gonzalez, Lucky Charmes, NoizBoiz (Live), Out Of Cookies, Vinny James, Mc Haits, Mc Gimmick.

BE BIGGER BY BIGGI:
Jonna Fraser (Live), BIGGI & MC Elton Jonathan, Dopebwoy (Live), Johnny 500 b2b Nafthaly Ramona, Brian Nickson, Robertino (Live), DJ DYLVN, Sam Blans b2b Don James, Christopher Moreno, MC Laurent.

LATIN LOVERS:
Stefan Vilijn b3 Rudy Lima b3b Marchello Garcia, Leroy Styles (special Afro set), Babel-Ish, Kimberlee Ramirez, Regor Kien, Quincy Mariano & Luciano Genoa, MC Patrick Brown

Meer informatie: www.rmf.nl

Like ons op Facebook: www.facebook.com/rotterdammusicfestival

En volg ons via www.instagram.com/rmf.nl

Zet jezelf op aanwezig bij het facebook-evenement en nodig al jouw vrienden uit voor deze eerste editie van RMF:
https://www.facebook.com/events/1493272467437984

TICKETS:
RMF Early bird ticket: 15 euro (sold out!)
RMF Tweede fase ticket: 22,50 euro
RMF Lady ticket (2 dames op 1 ticket): 30 euro
RMF Derde fase ticket 27,50 euro
RMF Groepsticket (5x toegang op 1 ticket): 90 euro

Tickets verkrijgbaar via www.rmf.nl en www.maassilo.com. Prijzen zijn ex fee en ex BTW.

Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale femaleparking. Tijdens het evenement zijn er voldoende lockers aanwezig.

AGENDA-INFO:


Rotterdam Music Festival

Zondag 01/04/2018

23.00-07.00 uur

Presale: Vanaf 15,00 (ex. fee) via:

www.rmf.nl, www.maassilo.com

Minimum leeftijd: 18+

Maassilo Rotterdam

Maashaven ZZ 1-2

www.rmf.nl

--


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maassilo

1-2 Maashaven Zuidzijde

3081 AE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen