€ 10 – € 55,50

Rotterdam Student Week

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Studenten, welkom in Rotterdam! Tijdens de RSW, oftewel Rotterdam Student Week, is het heel de week feest in Club Villa Thalia, De Après Skihut, De Beurs, De Vrienden Live, Scharrels & Schuim en The VIP Room. Van zondag 19 tot en met donderdag 23 augustus leer je tijdens RSW de leukste feesten van Rotterdam kennen!

Een kroegentocht? De longen uit je lijf zingen tijdens Karaoke Classics? Het gekste studentenfeest van Nederland beleven tijdens Nachtcollege? Het is allemaal mogelijk tijdens RSW! En ook nog eens voor ALLE studenten. Het maakt dus niet uit of je op MBO-, HBO- of WO-niveau studeert, iedereen is welkom! Kunnen wij alvast een biertje voor je tappen?

Voor wie
Eerste-, tweede-, derde- of vierdejaars? MBO, HBO, WO of gestopt met studeren? RSW is voor iedereen toegankelijk! Van feut tot dropout, tijdens RSW proost iedereen!

Tickets
- Weekticket (€40,-/€45,-/€50,- excl. servicekosten)
Met een weekticket heb je van zondag tot en met donderdag onbeperkt toegang tot alle deelnemende locaties en events. Wil je minstens een paar nachten komen feesten? Zorg dat je er snel bij bent, want de oplage is beperkt.

- Dayticket (€20,-)
Met een dagticket kun je naar één of meerdere deelnemende locaties en events, maar enkel op de aangegeven dag. Heb je bijvoorbeeld een MonDayticket, dan kun je op maandag naar alle locaties en events. Heb je een TuesDayticket? Dan geldt deze voor alle locaties en events op dinsdag, enzovoorts...

Let op: er worden geen losse tickets aan de deur verkocht. Entree is dus enkel mogelijk met een Week-, of Dayticket via de voorverkoop.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor RSW is 17 jaar. Alleen toegang op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Let op: er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

Openingstijden & adresgegevens
Hieronder vind je de openingstijden per locatie tijdens RSW. Let op: deze wijken af van de reguliere openingstijden en gelden alleen voor de avond/nacht.

Club Villa Thalia | Kruiskade 31:
22:00 – 04:00 uur (ma t/m do)

De Après Skihut | Stadhuisplein 29:
20:00 – 04:00 uur (zo t/m do)

De Beurs | Kruiskade 55:
22:00 – 04:00 uur (zo t/m do)

De Vrienden Live | Haringvliet 100:
20:00 – 1:00 uur (ma & di)
22:00 – 4:00 uur (wo & do)

Scharrels & Schuim | Lijnbaan 36-42:
12:00 – 23:00 uur (zo)
11:00 – 23:00 uur (ma t/m do)

The VIP Room | Stadhuisplein 39:
22:00 – 4:00 uur (ma t/m do)


Algemene informatie
Een Weekticket wordt op de locatie waar je als eerste naartoe gaat, omgewisseld voor een stoffen polsbandje. Dit polsbandje is de hele week geldig. Een Dayticket wordt omgeruild voor een papieren polsbandje, wat alleen geldig is op de door jou uitgekozen dag.

Het kán zo zijn, dat de locatie waar jij graag naartoe wilt op dat moment vol is. Feest in de tussentijd gerust verder in één van de andere deelnemende locaties, we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk alsnog naar binnen kunt!

Heb je vragen over RSW? Stuur ons een bericht via Facebook of mail naar: info@studentweek.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen