Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Kikker

14 Ganzenmarkt

3512 GD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een Open Podium dat laat zien hoe sprekers groeien

Bij een Rotys Jam mag iedereen het podium opstappen om te laten zien wat ze in huis hebben als spreker. Wie die kans pakt, krijgt meteen professionele feedback. De podiumtrainers van Rotys werken zelfs even met de spreker op het podium.

Ook als publiek kun je hier heel wat leren. Je ziet een veelvoud aan frisse ideeën voorbij komen en je hoort én ziet de feedback die de sprekers krijgen. Ze maken kleine, inspirerende transformaties, recht voor je neus.


Goed presenteren is hardop durven dromen


Dat ene thema dat altijd wordt overgeslagen

Overtuigend kunnen spreken is voor bijna iedereen belangrijk. Op je werk hangt er veel van af.

Of je nou...

 • in een vergadering je collega’s mee moet krijgen,

 • als baas regelmatig voor je medewerkers staat,

 • een startup van de grond probeert te pitchen, of

 • als expert op podia jouw visie en verhaal mag brengen.

Elk stukje spreektijd voor publiek is waardevol. Een impactvolle presentatie is meestal het verschil tussen faal en succes.

Op het internet barst het van de goede tips voor het structureren van je verhaal, hoe je slides eruit moeten zien en zelfs hoe je je voor een publiek moet gedragen. Maar dat echte vermogen om impact te maken voor publiek, mensen aan je lippen te laten hangen of een punt ook nonverbaal te maken: dat leer je niet van internet.

Met de Open Jam voor sprekers biedt Rotys een podium voor het thema wat vaak wordt vergeten: de spreker zelf, aan het werk voor publiek.


Powerful stories come from the hearth


Waarom dit een uniek podium is

De Rotys Open Jam viert de kracht van verhalen die rechtstreeks uit het hart komen. In plaats van sprekers in een mal te gieten met 10 must-do’s, kijken we naar hun unieke sterke punten - en hoe ze daar nog beter gebruik van kunnen maken.

Eigenzinnig of traditioneel, ervaren of onervaren, wereldveranderend of gewoon commercieel: elk verhaal en elke spreker die wil ontdekken hoe zij of hij ervoor staat mag dit podium betreden.

Plaatsnemen als publiek?

Als publiek zie je deze dag een serie pitches voorbij komen. Die kunnen op zichzelf al heel interessant zijn. Daarnaast doe je veel inzichten en inspiratie op over spreken voor publiek, als de podiumtrainers met de sprekers werken.

 • Geïnteresseerd in slimmeriken met innovatieve ideeën?

 • Wil je zien hoe anderen het doen?

 • Wil je leren hoe je verder kunt groeien als spreker?

 • Wil je kwaliteit kunnen herkennen in sprekers?

 • En nieuwe manieren zien om die kwaliteit te vergroten?

Reserveer dan nu jouw stoel! Deze editie is de toegang helemaal gratis.


Dat moment dat je je losmaakt van je publiek en spreker wordt


Meedoen als spreker?

Als spreker is dit een ultieme kans om iets uit te proberen of jezelf te testen. Iedereen die de stap naar het podium maakt tijdens de Rotys Open Jam krijgt:

 • professionele feedback van de podiumtrainer(s)

 • inzicht in je sterke punten en je belangrijkste ontwikkelingsruimte

 • de kans om een feedbackvraag aan het publiek te stellen

 • een video met je pitch en de feedback

 • een follow-up door de trainer die met je werkte

 • een héle dikke korting op een sprekerstraining van Rotys

>>> Zeker zijn van een plekje als spreker? Verover een gereserveerde plek door ons te mailen met jouw verhaal. Vertel ons:

1) Wie je bent;
2) Waar je over spreekt;
3) Wat je wilt bereiken door je presentaties.


Over Rotys - Powerful stories come from the heart

Na tien jaar te hebben gewerkt als communicatiestrateeg en regisseur van presentaties en events snapte Rotys’ founder Ruben Blom (lees hieronder meer over hem) het opeens: al dat gepraat over storytelling en communicatie heeft helemaal niet zoveel zin.

Met Rotys laat Ruben zien waar krachtige communicatie nou echt vandaan komt: uit de mensen die het doen. In plaats van merkverhalen kant en klaar aan te reiken, maakt Rotys ze met de organisatie midden in de praktijk.

De learning experiences van Rotys zijn ontdekkend, leerzaam en pragmatisch. Wat je in deze workshops en sessies maakt, kan morgen aan het werk.

Over de trainer

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland. Met zijn achtergrond als theatermaker en copywriter heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op je huid en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk en kraakhelder.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Kikker

14 Ganzenmarkt

3512 GD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen