Round Table "De impact van de nieuwe wet- en regelgeving op informatie management en security"
Verkoop beëindigd
Round Table "De impact van de nieuwe wet- en regelgeving op informatie management en security"

Round Table "De impact van de nieuwe wet- en regelgeving op informatie mana...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Huize Harmelen

Kasteellaan 1

3481 GR Harmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Door de nieuwe wet- en regelgeving is de druk op de behandeling van gevoelige gegevens toegenomen en deze zal naar verwachting alleen nog verder stijgen. Vanaf 1 januari 2016 gaat in Nederland het roer om, maar ook op Europees niveau staat er het een en ander te gebeuren. Organisaties zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen, of toch niet…?

De ontwikkelingen beginnen met het krijgen van inzicht op waar gevoelige data zich bevindt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, gezien het vaak een handmatige en dus tijdrovende taak is om data te vinden en kwalificeren.

Weet u waar uw gevoelige data zich bevindt, en kunt u hierop beleid afdwingen? Is uw organisatie Audit-ready? Ga de dialoog aan tijdens de Round Table met als thema: "De impact van de nieuwe wet- en regelgeving op informatie management en security".

Tijdens deze kennissessie die wij samen met kennispartner IBM organiseren, nodigen wij u graag uit te discussiëren en kennis en ervaringen te delen om te komen tot nieuwe inzichten.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Onze grootste uitdaging is het lokaliseren van data!
  • Hoe gaan we om met het feit dat onze klanten gemakkelijk een app-beleid accepteren zonder na te denken over de consequenties wat er nu werkelijk gebeurt met die data?
  • De impact van de nieuwe wet- en regelgeving wordt overdreven, we hebben hele andere zorgen rondom information lifecycle en security
  • Welke governance principes moet ik toepassen – niet alleen voor informatiebeveiliging maar ook voor de informatie lifecycle?


Deze Round Table is gratis toegankelijk voor eindbeslissers op het gebied van informatie management, Business Analytics en security. Let op: De Round Table inschrijving is pas definitief nadat de inschrijving door Heliview is gecontroleerd en bevestigd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Huize Harmelen

Kasteellaan 1

3481 GR Harmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen