Verkoop beëindigd

Round Table II - Deep Retrofitting

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

  • Hoe realiseren we upscaling in Nederland?
  • Welke rol kunnen Climate-KIC Startups hierin spelen? BTA Startups zorgen voor een impuls van

Startups van het Climate-KIC Innovatie project Building Technology Accelerator (BTA) zorgen voor ergieneutraal en gezond renoveren. Tijdens de vorige Round Table van 24 januari jl. deelden TNO en Climate-KIC de highlights van het rapport “Drivers and Barriers of Deep Retrofitting in the Netherlands” en werden de uitkomsten gevalideerd bij de deelnemers.

Round Table II op 19 september
Het doel van de Round Table van 19 september is het geven van een verdiepingsslag aan de hand van concrete voorbeelden van Climate-KIC Startups. Zij laten zien hoe hun innovatieve oplossingen leiden tot nieuwe impulsen voor versnelling van energieneutraal en gezond renoveren. In dit licht introduceert TNO ook de ValueFit Accelerator.

Duurzame Renovatie; een belangrijk aandachtspunt voor alle partijen
Climate-KIC is Europa’s belangrijkste publiek-private innovatie partnerverband op het gebied van klimaatverandering. Als internationaal netwerk en programma richt Climate-KIC zich op het realiseren en opschalen van innovatieve oplossingen voor klimaatmitigatie en -adaptatie. De klimaatproblemen, gerelateerd aan steden zijn daarbij een belangrijk aandachtsgebied. Eén van de speerpunten daarbinnen is een impuls leveren aan de renovatie van de bestaande woningvoorraad, zodat deze in 2050 energieneutraal of zelfs energiepositief is.

Denk mee!
Uiteraard maken we graag gebruik van uw denkkracht en (markt)inzichten; de startups lopen, net als u, tegen uitdagingen aan. Bijvoorbeeld op juridisch, wettelijk en financieel vlak. Die willen ze graag delen. In sommige gevallen hebben ze de oplossingen zelf al bedacht. Wellicht interessant voor u die te kennen. Kortom we zien een enerverende uitwisseling voor ons!

Programma
09.00 - Inloop
09.30 - Welkom door BlueCity
09.40 - Aftrap door Climate-KIC
09.45 - Startup 2nd Skin
10.05 - Overzicht van diverse Climate-KIC Startups
10.25 - Startup Nerdalize
10.45 - Introductie ValueFit Accelerator door TNO
10.55 - Brainstorm/Matchmaking
12.10 - Conclusies, acties, samenvatting
12.30 - Einde

Aanmelden
U kunt zich tot 12 september aanmelden. Voor vragen over deze Round Table kunt u contact op nemen met Sybren Steensma, Programme Manager BTA.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen