€ 243,62

Round Table - Innovaties binnen inkoop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

JA, ik ben een inkoopprofessional en wil me laten inspireren, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren van best practices van peers in de inkoopsector! Ik vind het leuk om te sparren met andere inkoopprofessionals en meld me nu aan voor de Round Table over Innovaties binnen inkoop.

>>> Met kortingscode Earlynov2018 profiteer je van korting als je snel boekt.


Pimm® Solutions’ Round Table – Innovaties binnen inkoop

Pimm® Solutions organiseert voor de 7e keer de succesvolle Round Table. “De Round Table is altijd een mooie gelegenheid om collega’s uit het werkveld te ontmoeten en kennis op te doen over het inkoopvak. Pimm® Solutions is een zeer gastvrije host en de gasten worden goed verzorgd”, aldus één van de gasten over de maart-editie van dit jaar. Wil jij deze editie ook niet missen?

Interactieve kennissessies met inkoopexperts

De sprekers, stuk voor stuk inkoopexperts, geven jou de meest actuele vakkennis en inside information rondom het thema Innovaties binnen inkoop. Uiteraard elk vanuit hun eigen discipline, onderzoek en expertise. Zo krijg je niet alleen gevarieerde, maar ook diepgaande kennis over zaken die nu belangrijk zijn in de inkoopsector.

We kunnen alvast de volgende sprekers verklappen: Jan Achterveld (VodafoneZiggo), Alexander Arsath Ro'is (Gemeente Schiedam) en Ewald Schaap (Ewald Schaap Consulting). De onderwerpen voor deze editie worden binnenkort bekend gemaakt.

De interactieve tafelsessies zijn het ideale moment om te discussiëren over de presentaties en ervaringen uit te wisselen met tafelgenoten, die net als jij professionals uit het inkoopveld zijn. Wat je nog meer kunt verwachten? Tijdens de pauze én de borrel wordt je goed verzorgd met een hapje en een drankje en is er ruim de tijd om je netwerk uit te breiden en met de gasten en sprekers van gedachten te wisselen.

In het kort:
Een niet te missen middag over wat er nú speelt in jouw vakgebied – en dat alles op een van de mooiste locaties van Rotterdam: de Van Nelle Fabriek (UNESCO werelderfgoed).Programma

Wanneer? Donderdag 15 november, 14.00 – 20.00 uur
Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
Waar? Van Nelle Fabriek in Rotterdam (Van Nelleweg 1, Rotterdam)Tickets

  • Early bird: €149,- excl. btw --- verkrijgbaar t/m 18 oktober (OP = OP). Gebruik kortingscode: Earlynov2018 tijdens het bestelproces.
  • Regular: €195,- excl. btw

De ticketprijs is incl. diner, drankjes en parkeren. Er zijn maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er op tijd bij.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen