Round Table: Moedige gesprekken

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe kunnen wij als Worldconnectors en Earth Charter Vrienden moedige gesprekken voeren?

Over dit evenement

Afgelopen maanden hebben wij een aantal inspirerende dialogen gevoerd en bijeenkomsten georganiseerd. Centraal daarin stond een Duurzaam Regeerakkoord. Tijdens het behandelen van thema's zoals de 'Betaalbaarheid van de energietransitie', 'Landbouw en biodiversiteit' en 'Migratie en vluchtelingen' kwamen wij tot de conclusie dat voor verandering moedige en moeilijke gesprekken nodig zijn. 

Op de dialogen volgde de Round Table van 23 maart waarin we op zoek gingen naar concrete acties en hoe deze geïmplementeerd kunnen worden vanuit maatschappelijke ondernemers en overheid voortbordurend op het duurzame regeerakkoord.  Op 11 mei hebben wij dit omgedraaid en hebben gekeken naar burgerinitiatief en onderzocht hoe de opwaartse druk functioneert. In deze Round Table van 23 juni worden beiden hopelijk samengebracht.

Prof. dr. Noelle Aarts heeft expertise op het gebied van het voeren van dialogen en omgaan met conflict. Zij zal ons tijdens deze Round Table inzicht geven vanuit een overkoepelende en wetenschappelijke positie. 

Namen van verdere sprekers worden later bekend gemaakt. 

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Worldconnectors

Organisator van Round Table: Moedige gesprekken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen