Roundtable Lineaire lusten: Nieuwe waardemodellen voor leiderschap

Venster Acties

Roundtable Lineaire lusten: Nieuwe waardemodellen voor leiderschap

Roundtable Lineaire lusten: Nieuwe waardemodellen voor leiderschap.

Door Worldconnectors affiliate Earth Charter

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 5 apr. 2023 19:00 - 21:00 CEST

Locatie

Stichting Butterfly Works Ms. van Riemsdijkweg 1033 RC Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Woensdag 5 april a.s. is de eerstvolgende Worldconnectors roundtable met het thema Lineaire lusten: Nieuwe waardemodellen voor leiderschap. Je wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. In een wereld waarin we steeds meer tegen systeemgrenzen aanlopen wordt het belangijker dat de mens in balans leeft met de aarde en hiervoor gaan we de zoektocht aan naar andere leiderschapswaarden. De roundtable vindt plaats in Butterfly Works Amsterdam van 19:00 tot 21:00. Vanaf 18.00 is iedereen welkom om eerst een hapje te eten, verzorgd door ons.

Marieke Rietbergen zal de bijeenkomst inleiden met een introductie van het onderwerp.

Vervolgens zal psychiater Maurits Nijs ons meenemen in de ideeën uit de psychoanalyse over kantelpunten en gevoelens van urgentie als voorwaarde voor verandering. We zullen dan, aan de hand van twee casussen en in de vorm van een opstelling, speculatief doordenken hoe de wereld er anders uit zou kunnen zien.

Eva Helmond brengt een casus in die is geïnspireerd op de Extax gedachte, waarbij werk niet wordt belast en welke vergezichten dat oplevert in banen, waarden en leiderschap.

Ilyes Machkor brengt een casus uit de zorg in over de afval- en grondstoffenstromen van een provinciaal ziekenhuis. Wat zijn de mogelijke utopische en distopische gevolgen van het stoppen met lineair lustig leven?

Herman Mulder zal aan het einde van de bijeenkomst reflecteren op de uitkomsten van de ontwerpsessies.

Het belooft een inspirerende en leerzaam avond te worden, dus meld je snel aan!

Over de organisator