€ 20,17 – € 39,13

Route Circulair

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rijnlanderweg 916

916 Rijnlanderweg

2132 MN Hoofddorp

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Route Circulair
Wegwijs langs circulaire businessmodellen

Dat de circulaire economie kansen biedt is niet nieuw, maar wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe ga je concreet aan de slag met circulaire businessmodellen?

Met Route Circulair krijg je antwoord op deze vragen. In een reeks van vier sessies laten wij jou de mogelijkheden van de circulaire economie zien en bieden wij jou praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met een circulair businessmodel. In vier sessies worden vijf verschillende businessmodellen behandeld.

Route Circulair wordt georganiseerd naar aanleiding van een praktijkwetenschappelijk onderzoek naar circulaire businessmodellen in opdracht van Stichting Management Studies. Tijdens elke sessie deelt het onderzoeksteam hun bevindingen en gaan experts en ervaringsdeskundigen in gesprek over de kansen en uitdagingen van een specifiek circulair businessmodel.


Data en onderwerpen van Route Circulair:

29 september 2016
Circulair Input Model

3 november 2016
Afvalwaardemodel & Levensduurmodel

16 februari 2017
Platformmodel & Product-als-dienstenmodel

Bekijk HIER een video-impressie van de avond.

13 april 2017
Co-creatie & financieringsvormen

Graag nodigen wij je uit voor de vierde editie van Route Circulair op donderdag 13 april 2017 in de Circulair EXPO. Deze avond zal ik het teken staan van co-creatie en financieringsvormen, waarbij experts hun kennis uit de praktijk delen. Martijn Lopes Cardozo (CEO van Black Bear) komt o.a. spreken over het onderwerp en Olaf Blaauw (initiator van circulaire economie hub 'Valley' en systeem doener) zal o.a. als expert plaatsnemen.

Guido Braam (Directeur Powered by Meaning, initiator van de campagne Netherlands Circular Hotspot en medeoprichter van Circle Economy) zal optreden als host van de avond.

Tijdstip
19.00 – 22.00 (vanaf 18.00 uur buffet)

Locatie
Circular EXPO, Rijnlanderweg 916, Hoofddorp

Catering
Drankjes & hapjes

Kosten
Toegang per sessie €15

Toegang per sessie + buffet €30


Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Lieke Ossenblok: l.ossenblok@kirkmancompany.com of bel met Kirkman Company: 088 4040 400.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rijnlanderweg 916

916 Rijnlanderweg

2132 MN Hoofddorp

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen