€ 2,50 – € 3

Rouw Reizen: Verlies van een broer of zus

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Verlies van een broer of zus

Riet Geurts is verlieskundige en begeleidt mensen met hun rouwproces. Deze middag staat het verlies van een broer of zus centraal.

Tijdens je rouw maak je een reis langs verschillende emoties, ontstaan er vragen over de diepgang van je leven en je spirituele waarden. Reizen brengt je op plekken waar je een déjà vu krijgt. Je herkent iets dat je al eerder hebt meegemaakt en je weet de weg. En het brengt je op plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest en waar je kunt verdwalen. Smalle straatjes, kolkende rivieren of juist rustige bloemen velden. Iedereen reist op zijn eigen manier, bekijkt het landschap met eigen ogen en schrijft zijn eigen verhaal.

Riet heeft aan de hand van verhalen actieve vertellingen gemaakt, waarin telkens een onderdeel van een rouwproces wordt uitgelicht. Ze neemt je mee door het landschap van rouw en maakt kwetsbare onderwerpen bespreekbaar. Hiermee wil ze aandacht geven aan de impact van rouw op het dagelijks leven, taboes rond rouw bespreken en sociaal aanvaardbaar maken.

Riet Geurts begeleidt in haar praktijk Maggy’s smile vooral jonge weduwes met een gezin. Ze helpt bij het vinden van een nieuwe gezinsbalans en hoe je om kunt gaan met verdriet en de zorg voor je gezin. Speciale aandacht is er voor vrouwen die weten dat ze hun partner gaan verliezen en een eenouder gezin zullen moeten gaan vormen. Rouw in het gezin is in beide situaties een belangrijk onderwerp.

Wil jij je verhaal delen dan kun je contact opnemen met Riet, riet@maggyssmile.nlDe prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen