Royal Music Experience

Venster Acties

Royal Music Experience

Ervaar de royal experience van het Koninklijk Conservatorium in samenwerking met Rotary 's Gravenhage Oost.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Koninklijk Conservatorium Den Haag 150 Spuiplein 2511 DG Den Haag Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

U bent van harte uitgenodigd voor de Royal Music Experience op 26 maart 2023!

De ins- en outs van het Koninklijk Conservatorium altijd een keer zelf willen zien en meemaken? 26 maart van 14.00 – 17.30 uur* is een unieke kans! Kom met vrienden, familie, kinderen en (klein)kinderen naar het Koninklijk Conservatorium in Amare en beleef een interactieve middag met bijzondere workshops en showcases voor groot en klein: de Royal Experience 2023. Het initiatief voor jong talent georganiseerd door Rotary ’s Gravenhage Oost & het Koninklijk Conservatorium.

* Inclusief food & drinks!

Wat kunt u verwachten?

Na een muzikaal ontvangst, kunt u in kleine groepen deelnemen aan workshops en bijzondere showcases waarin u met alle facetten van ons opleidingsprogramma kunt kennismaken: zang, compositie, instrumentaal onderwijs, sonologie, opnametechniek, van baby tot senior en van School voor Jong Talent tot Masteropleiding.

De workshops en showcases lopen door het hele gebouw 4e tm 6e verdieping en laten u niet alleen kennismaken met de rijkheid van de afdelingen, maar geven ook een bijzondere kijk achter de schermen over wat conservatorium-onderwijs kan betekenen voor onze maatschappij. Zo laten wij u zien hoe we met baby’s en jonge kinderen werken of hoe wij kwetsbare senioren met dementie begeleiden.

De workshops worden begeleid door studenten, alumni en docenten van het Koninklijk Conservatorium. Verwacht geen lesje. U ervaart zelf wat muziekonderwijs kan betekenen. Na een uur hard werken bekronen we alle aanwezige talenten met een op voorhand unieke podiumervaring. De middag zal feestelijk afgesloten worden met excellent talent en een borrel in het prachtige Amare.

Hoe kunt u meedoen?

Ervaar en steun het belang van talentontwikkeling op hoog niveau en koop hier uw ticket voor u, uw vrienden en familie!

Het doel van deze middag is om u kennis te laten maken en geld op te halen voor beurzen voor scholieren en excellente Masterstudenten. Dat is hard nodig. Wanneer u naast het kopen van uw ticket een gift wilt doen steunt u jong talent in het waarmaken van hun droom: een professionele carrière in de muziek en het daadwerkelijk kunnen kiezen voor de beste opleiding.

Programma

14:00 Inloop Club 4

14:15 Welkomstwoord en start programma

14:30 Workshops I & Interactieve showcases*

15:30 Workshops II & Interactieve showcases*

16:30 Interactief concert in de Conservatoriumzaal

17:05 Borrel

17:30 End

* Met het kopen van uw ticket geeft u toestemming aan het Koninklijk Conservatorium om u begin maart een email te sturen waarin u uw voorkeur kunt opgeven voor de workshops en showcases.

Het Koninklijk Conservatorium en Rotary ’s Gravenhage Oost zijn initiatiefnemer van dit evenement en zien uit naar uw komst!

Steun jonge talenten met een bijdrage, zodat zij onze maatschappij kleurrijk maken en wij daarvan kunnen blijven genieten. Uw steun aan jong talent is hard nodig! Kunt u 26 maart niet komen of wilt u iets betekenen? Uw gift groot of klein, periodiek of flexibel helpt jonge talenten aan een beurs. U kunt te alle tijden uw gift overmaken op NL61 ABNA 0877 6465 38 Stichting Fund for Excellence of the Royal Conservatoire onder vermelding van ‘Gift talentontwikkeling’.