€ 53,98 – € 90,91

ROYAL MYSTIQUE - THE CASTLE EDITION 20 NOVEMBER 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 53,98

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Oud-Wassenaar

Park Oud Wassenaar 1

2243 BX Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
ROYAL MYSTIQUE - The Castle Edition 20 november 2021

Over dit evenement

Met de juiste klik wordt je soms vrienden voor het leven….. met ROYAL MYSTIQUE en Kasteel Oud Wassenaar is dat hét geval!

Op zaterdag 20 november 2021 openen wij wederom de poorten van een magisch sprookje ROYAL MYSTIQUE - The Castle Edition!

De sleutels van het sfeervolle en mysterieuze kasteel worden weer overhandigd door de kasteelheer aan Temptation en is de betoverende locatie is weer van ons waar we eerder mooie herinneringen met jullie hebben gemaakt en een bijzondere plek waar we zo graag met jullie naar terug verlangden….

Natuurlijk zorgen wij er weer voor dat dit feest voldoet aan onze belofte TASTEFUL, THRILLING & TOGETHER, zodat je verzekerd bent van een adembenemende “night to remember”.

Toch een fijn vooruitzicht om het heerlijkste najaarsfeest ROYAL MYSTIQUE weer met jullie te mogen beleven!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Oud-Wassenaar

Park Oud Wassenaar 1

2243 BX Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Temptation Events

Organisator van ROYAL MYSTIQUE - THE CASTLE EDITION 20 NOVEMBER 2021

Temptation Events is een ervaren eventorganisatie welke exclusieve dance & lifestyle concepten organiseert op unieke locaties, doorgaans themagericht.

Met bekende kwalitatieve feesten, zoals ROYAL MYSTIQUE, SUITE 020, JET SET, PURE IBIZA en BLACKOUT is Temptation inmiddels uitgegroeid tot een bekende organisate in het hogere dance & party segment voor de doelgroep 25+. 

Na de oprichting door Edwin Lapre in 2012, is het team inmiddels uitgebreid met professionele party creators & promotors die  neerzetten als een beleving waarbij invulling wordt gegeven aan “Tasteful, Thrilling & Together”. De feesten kenmerken zich door classy publiek, kwaliteit en georganiseerd tot in de kleinste details. Niet voor niets worden de Temptation feesten druk bezocht door een divers publiek. 


Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen