Gratis

RS en de dag van morgen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conference Center High Tech Campus

1 High Tech Campus

5656 AE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Met deze dag gaan wij er van uit dat wij u een plek weten te bieden, waarbij u de mogelijkheid heeft geïnformeerd en geïnspireerd te raken.

Over dit evenement

De techniek van vandaag de dag verandert zo snel dat U, uw leveranciers en klanten constant moeten blijven innoveren om het verschil te kunnen maken. Op deze manier kunt u uiteindelijk uw klant blijven verbazen en inspireren met de nieuwste innovaties van de dag van morgen.

Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 19 september 2019 op het Science Park van de TU/Eindhoven de nieuwste producten en technologieën van een paar toonaangevende merken te komen bewonderen.

Er is op deze dag volop ruimte om het gesprek aan te gaan met deze merken en uw contactpersonen binnen RS. Dit is dus de ideale plek om te netwerken en uzelf te inspireren voor de dag van morgen. Vooraf krijgt u een het programma toegestuurd van de deelnemende bedrijven en het programma. Er zijn gedurende de dag elke half uur break-out sessies. Dit biedt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over een product / technologie.

De dagindeling is als volgt:

11:00 – dagstart

11:30 – break out sessie

12:00 – break out sessie

12:30 – lunch

13:30 – break out sessie

14:30 – break out sessie

15:00 – break out sessie

15:30 – inspirerende lezing van Ruud Veltenaar

17:00 – dagafsluiting met borrel

Met deze dag gaan wij er van uit dat wij u een plek weten te bieden, waarbij u de mogelijkheid heeft geïnformeerd en geïnspireerd te raken voor uw dag morgen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conference Center High Tech Campus

1 High Tech Campus

5656 AE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen