Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

RTSM - Round Table Service Management 23rd edition @Dell EMC

RTSM - Round Table Service Management

Dinsdag 26 juni 2018 van 16:00 tot 20:00 (CEST)

RTSM - Round Table Service Management 23rd edition...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
No Show Service Fee Protection @Dell EMC
De No Show Service Fee Protection biedt je de mogelijkheid om de ‘NSSF’ af te kopen. Wanneer je om wat voor reden dan ook niet in staat bent om deel te nemen (Ziekte, overlijden, drukte, file, ouder verplichtingen et etc.) Zonder de NSSF Protection betaal je de volledige NSSF a 50Euro excl. Btw. (Alle gerelateerde heffingen zijn inbegrepen in de kosten)
26 jun. 2018 € 7,50 € 0,00 € 1,58
No Show Service Fee Protection 2018
Idem als de No Show Service Fee Protection. Geldig voor 3 op een volgende sessies.
26 jun. 2018 € 21,00 € 0,00 € 4,41
Early bird Deelnemer RTSM
Dit ticket is alleen beschikbaar voor deelnemers van het eerste uur. Je bent deelnemer voor 1/2/2015! Alleen deelnemers die hieraan voldoen zijn geïnformeerd!!
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00
Deelnemer RTSM
Dit ticket is ALLEEN bedoelt voor deelnemers die al langer lid zijn van de Round Table Service Management en/ of al vaker hebben deelgenomen. Geïnteresseerden of ‘First timers’ kunnen gebruik maken van het Introducee ticket!!
23 jun. 2018 Gratis € 0,00 € 0,00
Introducee
Dit ticket is alleen bedoelt voor deelnemers die voor de 1ste keer participeren of op uitnodiging van de gastheer.
20 jun. 2018 Gratis € 0,00 € 0,00
Gastheer
Dit ticket is alleen bedoelt voor MEDEWERKERS van de gastheer / gastvrouw (werkzaam bij Dell EMC).
26 jun. 2018 Gratis € 0,00 € 0,00

Deel RTSM - Round Table Service Management 23rd edition @Dell EMC

Evenementdetails

Beste deelnemer,

Als service manager ben je tegenwoordig bezig met de spreekwoordelijke ballen in de lucht te houden. De eendimensionale aanpak is verdwenen en de aanbod en vraagzijde is continue aan het veranderen. Wat heb je als manager van de service nu nodig om dit weer onder controle te krijgen?

In de RTSM van 26 juni gaan we je helpen om er mee aan de slag te gaan.

 

Hans Timmerman CTO van Dell EMC gaat ons meenemen langs de technologische trends van 2019-2020 volgens de grote trendwatchers. Wat is er aan het gebeuren, wat kan er al en wat is de impact op ons? Digitale tweelingen, robots als collega’s, Bots die apps opslorpen, AI die het kenniswerk overneemt, de “things” die het internet overnemen en natuurlijk de blockchains, VR en andere zaken die er aankomen die tot een democratisering van de IT wereld gaan leiden.

 

Als tweede komt er een expert om in het kort Verism uit te leggen en specifiek ons mee zal nemen hoe je met behulp van het Management Mesh alle nieuwe uitdagingen kan gaan onderbrengen in je eigen organisatie en wat je daarbij als kapstok, vragen, invulling kunt gebruiken. Daar gaan we het laatste deel van de RTSM mee voltooien zodat je de emergeing technologies en de bestaande resources/omgeving/management practice op de juiste manier gaat gebruiken.

 

Veelgestelde vragen

Zijn er deelname kosten aan deze avond verbonden?

Deelname aan deze RTSM is kosteloos.

Let op: Voor deze RTSM geld een aangepaste duur van de annulering. Annuleren kan tot maximaal 16 juni 2018 zonder kosten!

Annuleert u na 5 februari en/ of is er helemaal geen notificatie en blijft u weg dan wordt de No Show Service Fee in rekening gebracht.* Dit geldt voor iedere deelnemer, ook de introducees. E.a. ongeacht de reden van afmelding!

Kosteloze deelname is iets anders dan vrijblijvend.

* Meer hierover kan op deze pagina terug gelezen worden. 

Annuleren van deelname kan alleen per e-mail aan de organisatie! Wanneer je niet deelneemt, zonder afmelding ontvang je eveneens een no-show factuur.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeerdetails volgen in de aanloop naar deze RTSM.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Om goed inzichtelijk te hebben wie er wel/ niet komen graag uw wijziging mailen naar de organisatie. Wij helpen je dan verder om jouw reservering om te zetten.

Zijn er nog overige voorwaarden van toepassing?

Op alle evenementen die de Round Table Service Management organiseert zijn de Zakelijke voorwaarden RTSM van toepassing. Meer hierover kan op deze pagina terug gelezen worden.


**************

Deze tekst kan zonder opgaaf gewijzigd worden door de organisator Round Table Service Management!

Heb je vragen over RTSM - Round Table Service Management 23rd edition @Dell EMC? Neem contact op met RTSM - Round Table Service Management

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Edisonlaan 14b

3439MN Nieuwegein
Nederland

Dinsdag 26 juni 2018 van 16:00 tot 20:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.