Gratis

RunForLunch x JuiceBrothers Zuidas #4

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

JuiceBrothers Zuidas

Gustav Mahlerlaan 24

1082 LS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RunForLunch x JuiceBrothers Zuidas – gratis aanmelden!

In New York en Stockholm is het inmiddels de gewoonste zaak van de wereld: mensen die tijdens de lunchpauze een half uurtje sporten, een lichte lunch nemen en weer fris aan het werk gaan. Het Zweedse sports fashion brand Björn Borg wil dit fenomeen nu ook in Amsterdam introduceren en organiseert vanaf 4 oktober een wekelijks gratis toegankelijk evenement: RunForLunch. Deelnemers krijgen een begeleide running training gevolgd door een gratis healthy lunch, wekelijks op een andere locatie. Björn Borg werkt voor dit sportieve evenement samen met Flow-motion via OneFit en met de Amsterdamse hotspot JuiceBrothers Zuidas.

Schrijf je nu gratis in voor de vierde RunForLunch x JuiceBrothers Zuidas editie op donderdag 25 oktober om 12:30. Is een editie volgeboekt, don’t you worry, tot eind november vindt elke donderdag een RunForLunch plaats! Houd hiervoor de Facebook pagina van Björn Borg in de gaten.

Tijden:
Donderdag 25 oktober starten we om 12:30 met de run, gevolgd door een lunch van een half uur bij JuiceBrothers Zuidas om 13:00. Om 13:30 is het programma afgelopen en super als je 10 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we tijdig kunnen starten.

Bijzonderheden:
Deze RunForLunch trainingen worden tijdelijk aangeboden door Björn Borg en worden iedere donderdag tussen 12:30 en 13:30 van 4 oktober tot 29 november georganiseerd.

Meedoen met de running workout is gratis en bevat tevens een gratis lunch. Let op: er wordt verzameld bij een lunch plek. Hier kan je wel je spullen achterlaten gedurende de training, maar je niet omkleden of douchen. Voor dit evenement zijn een selectief aantal plaatsen beschikbaar: aanmelden is verplicht en wees er tijdig bij, want vol is vol! Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Meld je dan even af via hello@kultandace.com, zodat we iemand anders blij kunnen maken.

Are you ready to RunForLunch? See you then!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

JuiceBrothers Zuidas

Gustav Mahlerlaan 24

1082 LS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen