Gratis

Rustgevende meditatielessen 'Falun Dafa' - Sint-Niklaas

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Romain De Vidtspark

25 Zeildoekstraat

9100 Sint-Niklaas

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meditatie ... Wetenschappers bestuderen het. Dokters adviseren het. Miljoenen mensen beoefenen het elke dag. Waarom? Omdat meditatie werkt.

Mediteren kan veel voor je betekenen. Spanning en stress kun je er mee te lijf gaan en het kan je leven op vele manieren ten positieve veranderen. Het is naar mijn idee zelfs leuk en fijn om te doen. Bovendien kun je met meditatie niet alleen stress en spanning beter leren managen of ontladen, maar als je meditatie op de juiste wijze toepast ook de bron ervan mee overstijgen. Maar wat is mediteren nu precies? Hoe moet je mediteren? Falun Dafa helpt jou graag op weg om te leren? mediteren en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren en samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u30 tot 12u terecht in het Romain De Vidtspark te Sint-Niklaas. Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Voor meer informatie en een seintje vooraf kan je terecht bij Elise: 0471/806.869 of shunyubi@gmail.com

Website: http://nl.falundafa.org/oefensites/sint-niklaas.html


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Romain De Vidtspark

25 Zeildoekstraat

9100 Sint-Niklaas

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen