RWS Datalab: Open Tuesday

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rijkswaterstaat

Griffioenlaan 2

Event Corner, RWS Westraven

3526 LA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RWS Datalab: Open Tuesday

Laat je inspireren & denk met ons mee

RWS Datalab draait volledig om de kracht van data. Om het ontwikkelen van datagedreven oplossingen die Rijkswaterstaat beter laten werken. Ben jij benieuwd naar en wil je graag meedenken over onze initiatieven op het gebied van machine learning, IoT, deep learning en smart data? Meld je aan voor Open Tuesday!

Tijdens Open Tuesday presenteren dataspecialisten van RWS Datalab cases uit hun dagelijkse praktijk. Erg leerzaam, 100% inspirerend en een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken en mee te denken over de complexe uitdagingen waar RWS Datalab elke dag aan werkt.

Goed om te weten
Open Tuesday is informeel evenement, toegankelijk voor medewerkers van RWS én voor belangstellenden van buiten. Aanmelden is verplicht en zonder legitimatie kunnen we je helaas niet binnenlaten.

We starten om 16.00 uur, dus kom op tijd. Het inhoudelijke programma duurt tot 17.00 uur, daarna is er nog tijd om ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen.

Datum en tijd

Locatie

Rijkswaterstaat

Griffioenlaan 2

Event Corner, RWS Westraven

3526 LA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Rijkswaterstaat Datalab

Organisator van RWS Datalab: Open Tuesday

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Wij zijn hard op weg een datagedreven organisatie te worden. RWS Datalab levert een belangrijke bijdrage aan deze transformatie: het team ontwikkelt slimme, werkende oplossingen die in de praktijk meteen voordeel opleveren. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen