SABRINA STARKE

Venster Acties en details

In verkoop op 1 feb. 2022 om 17:00
Herinnering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nes 75-87

75-87 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
SABRINA STARKE

Over dit evenement

SABRINA STARKE

Sabrina Starke is een award winnende singer-songwriter, producer en ambassadeur van self-empowerment, wonend in Rotterdam. Haar nieuwe release ‘Learn to love’ is uitgekomen op 19 februari 2021. Sabrina schreef de titelsong van de film ‘Nieuw Licht’. Een film over een hoogst actuele documentaire van regisseur Ida Does over de wording van de slavernijtentoonstelling in het Rijksmuseum. Sabrina heeft een aantal prestigieuze awards op haar naam staan voor haar soulvolle muziek, waaronder twee Edison Awards (Beste Nieuwkomer van 2009 & The Edison Jazzism People’s Choice) en twee Radio 6 Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015).

In minder dan 10 jaar heeft Sabrina een groot aantal singles uitgebracht, afkomstig van haar 5 albums. In 2008 verscheen haar debuutalbum “Yellow Brick Road” waarop de hitsingle “Do for Love” staat. Toen het Amerikaanse jazz record label ‘Blue Note’ haar opmerkte, hebben zij het album nogmaals uitgebracht. Het gevolg was dat het album 52 weken lang in de Album Charts stond, waarna het platina werd.Het jaar 2015 werd voor Sabrina een keerpunt, waaruit haar missie is ontstaan: Ze zou haar creatieve talenten en muziek toewijden om te inspireren. Met het 10e-jarige jubileum van haar zangcarrière, was 2018 een heel speciaal jaar voor Sabrina Starke. Op 28 September bracht ze haar 6de studio album ‘Underneath the Surface’ uit.Dat album was een verhalenboek geworden over haarzelf.

Geworteld in soul, hiphop, folk en blues nodigt ze de luisteraar uit om dichter naar de lagen van hun eigen leven te kijken. We horen dan ook songs over zelfontdekking en zelfacceptatie.Ter ondersteuning van het album, debuteerde Sabrina als kunstcurator van de tentoonstelling ‘Who do you think you are?’, waar bezoekers de schoonheid en complexiteit van een multidimensionale identiteit kunnen verkennen door de ogen van 9 lokale en internationale beeldend kunstenaars.

Eind 2019 ging Sabrina i.s.m. het ‘Jazz orchestra of the Concertgebouw’ o.l.v. Dennis Mackrel de theaters in met een nieuwe show rondom het leven en de muziek van haar grote inspiratie ‘Nina Simone’. Na een succesvolle tour volgde er shows in Moskou, Italië en China. Verder op haar missie om te inspireren, ontwikkelde ze een project genaamd ‘ART = MIND. Een mindfulness-programma voor muziekartiesten. Om artiesten te ondersteunen en bewustwording rondom geestelijke gezondheid te creëren. Gewapend met haar gitaar en een sociaal hart zal deze creatieve ziel haar stem en boodschap blijven delen met de wereld.

Let op: Pin Only

Deuren open: 19:15 uur

Start voorstelling: 20:00 uur

Einde voorstelling: 21:00 uur

Scan de QR code of klik hier en schrijf je in voor onze culturele nieuwsbrief:


		Afbeelding van SABRINA STARKE

		Afbeelding van SABRINA STARKE
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nes 75-87

75-87 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator TOBACCO Theater

Organisator van SABRINA STARKE

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten. Het TOBACCO Theater is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van prachtige culturele voorstellingen en machtige commerciële events.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen