€ 11,63

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café en restaurant

64 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SAINT TROPICS

De buitentemperatuur zakt almaar verder en het wordt kouder en kouder. Ontvlucht de winter en zoek de subtropische warmte op bij Saint Tropics in De Tropen. Aan de rand van het Oosterpark in Amsterdam, waan je je in St. Tropez, maar dan gewoon in je eigen vertrouwde stad.

Volop drankjes, heerlijke mensen, dansonweerstaanbare muziek en niet te vergeten, de Vroeg Pieken Happy Hours. Alles bij elkaar, een hele hoop ongedwongen heerlijke gezelligheid.

DEEJAYS

Hun verleden op Saint Tropics heeft uitgewezen dat ze een killer-combination zijn: FULLSCALE en DJ CHOCOLATE BROWN. We mogen met nodige blijdschap verkondigen dat de heren weer terug zijn. Chocolate Brown neemt de start voor zijn rekening, dus reken maar op muzikaal genot. Het stokje wordt daarna kundig overgedragen aan de enige echte Fullscale. Keer op keer raakt hij de juiste snaar en voor je het weet, ben je deel van een bewegende dansvloer.

HAPPY HOURS
Naast al dit muzikale geweld is
Entertainment Matters weer aanwezig voor eye & movement candy, tropische (tevens gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours' van 18:00 tot 20:00 uur. Elke editie een speciale mix of cocktail, 2 halen, 1 betalen, vol genieten.

Vroeg pieken, zonder je weekend te verzieken!

TICKETS
Presale: 9,95 euro excl. fee

Don’t forget… Work hard, maar piek harder! Tot vrijdag 23 november.

Saint Tropics is een samenwerking tussen
De Tropen, Lost in Music en Rumors Are True. Een sprankelende serie afterwork events in Amsterdam. Een networking & nightlife experience waar business met heel veel pleasure gecombineerd wordt in een van de mooiste locaties van Amsterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café en restaurant

64 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen