€ 11,63

Saint Tropics Summer Edition 3.0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café en restaurant

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SAINT TROPICS: THE END OF SUMMER EDITION
De zomer is heter dan ooit. Die trekt voorlopig flink door, dus wij trekken vrolijk mee. 31 augustus is officieel de laatste vrijdag van onze meteorologische zomer. Een mooie gelegenheid om deze heerlijk periode een passend einde te geven en de nazomer knallend in te leiden! Saint Tropics editie 5 alweer, wederom in
De Tropen.


DEEJAYS
Het was van begin tot eind weer muzikaal genieten geblazen. De tropische temperaturen en vochtigheid weerhielden niemand ervan te dansen alsof er geen morgen was. Hiphop, R&B, soul, funk, UK Garage, disco en house, alles kwam naadloos voorbij. Omdat de muziek zo te gek was, hebben we beide heren gevraagd terug te komen. En anders dan anders, zullen ze ook een stukje back2back draaien.
Chocolate Brown & FULLSCALE, ze zijn weer van de partij! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Wat een mooi vooruitzicht.

HAPPY HOURS
Naast al dit muzikale geweld is
Entertainment Matters weer aanwezig voor eye & movement candy, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours' van 18:00 tot 20:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken…

TICKETS
Presale: 9,95 euro excl. fee


Don’t forget… Work hard, maar piek harder! Tot 31 augustus.

Saint Tropics is een samenwerking tussen
De Tropen, Lost in Music en Rumors Are True. Een sprankelende serie afterwork events in Amsterdam. Een networking & nightlife experience waar business met heel veel pleasure gecombineerd wordt in een van de mooiste locaties van Amsterdam.

*Er zal tijdens het event een fotograaf aanwezig zijn en de foto's zullen naderhand op Facebook worden gepubliceerd. Mocht je niet gefotografeerd willen worden, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café en restaurant

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen