€ 16

Salsa en Latin Party in Westland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Harmonie

Havenstraat 32

2671 GJ Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Salsa en Latin Party in Westland (nieuw) op zaterdagavond 14 december 2019

Over dit evenement

Cultuurverbinders organiseren in samenwerking met Dansschool Maick van Leeuwen en La Parranda een Salsa & Latin Party in de “Nieuwe Harmonie” (voorheen Dansschool Westland), Havenstraat 32, 2671 GJ Naaldwijk. Deze party zal worden opgeluisterd met een spetterend live optreden van de 15 koppige salsaband La Parranda. Een avond met muziek, dansen en genieten voor iedereen die dat wil. Het doel is dansen en muziek samen te verbinden met mensen.

La Parranda speelt een aanstekelijke mix van vele soorten Latijns-Amerikaanse muziek. Met hun swingende optredens maken zij van elke gelegenheid een waanzinnig feest! In Latijns Amerika is een ‘parranda’ een spontaan volksfeest. Hun frontline bestaat uit vier temperamentvolle zangeressen en een zanger. Daarachter vind je de machine van de band: een achtkoppige blazerssectie en een superstrakke ritmesectie. De leden van La Parranda hebben verschillende achtergronden en zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Suriname, de Antillen en Nederland. Zij delen één grote passie, en dat is hun liefde voor música latina!

Iedereen is van harte welkom om te komen; beginners en gevorderden, ook al kan je nog niet salsa of latin dansen, er wordt een gratis workshop gegeven, dus grijp je kans om het te leren. Ben je alleen muziekliefhebber, kom luisteren en kijken naar dit Latijns- Amerikaanse spektakel. Ook leden van Dansschool Maick van Leeuwen, oud-leden van Dansschool Westland en leden van andere dansscholen uit Nederland zijn van harte welkom! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden. Wij bestaan al meer dan jaar 30 jaar!

Het programma 14 december:

20:00 uur - 20:30 uur Workshop Salsa door Dansschool Maick van Leeuwen (dansschoolmaickvanleeuwen.nl)

20:30 uur - 24:00 uur Salsa & Latin Party met 15 koppige live band La Parranda (laparranda.nl)

Diverse demonstraties tijdens de avond!

Wees er snel bij want vol is vol! Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Harmonie

Havenstraat 32

2671 GJ Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen