Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Thuishuis

83 Newtonstraat

1446 VS Purmerend

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
één dag, éénmalig een programma voor twee personen, voor jullie als partners.

Over dit evenement

Beste jij, lieve jullie,

Vanwege de huidige regels is het niet mogelijk om mijn reguliere workshop te geven: Gezien Gehoord en Begrepen. In deze workshops werk ik met groepjes van 4 tot 8 personen. Dit kan nu niet. Afgelopen 10 oktober heb ik een workshop gegeven met 2 mensen. Twee mensen wie iets met elkaar hadden uit te werken. Dit is een hele bijzondere dag geworden. Dit heeft mij op het idee gezet om deze kans vaker te bieden.

Deze dag heet dan ook : SAMEN en niet ALLEEN

Helemaal nu, dat veel mensen vanuit huis werken . Vaak in een woonomgeving die niet geschikt is om samen, ieder voor zich, met focus te kunnen werken. Alleen al qua ruimte lukt dit vaak niet. Zit de een op de slaapkamer en de ander aan de keukentafel. Of samen aan de keukentafel en storen elkaars zoom calls of telefoongesprekken. Misschien lopen er ook kindjes om jullie heen.

Maar buiten de huidige situatie, als je al langere tijd samen bent kun je ieder een kant op gegroeid zijn en valt daar meer en meer op en heb je er 'last' van.

Ik zie het om mij heen en ben begaan met deze relaties. Ik herken het zo. Ik wilde daar iets mee. Ik heb een dag programma ontwikkeld speciaal voor deze doelgroep. De relatie . Wat kun je nou doen om elkaar weer te beleven zoals je elkaar hebt leren kennen? Daar heb ik een visie op en een prachtige tool om te gebruiken. Jouw eigen Innerlijke Familie. Je Innerlijke jongetje wie staat voor je plezier, je humor maar ook voor je dwars zijn en je niet willen. Je Innerlijke meisje wie staat voor het voelen en de liefde en de zachtheid, maar ook voor je onzekerheid en angst. Je Innerlijke man wie staat voor je daadkracht, je focus, je handelen maar ook voor je kwaadheid , agressie en onredelijkheid. Je Innerlijke vrouw wie staat voor je draagkracht en de kunst om te relativeren en intuitie, maar ook voor het jezelf verwaarlozen, verslaving, vluchtgedrag en niet beschikbaar zijn.

Herken jij jezelf in onderstaande one liners? dan zijn jullie degene wie bedoeld zijn om deze dag te ontvangen. Dan zijn jullie de juiste mensen voor wie ik dit programma heb samengesteld en met wie ik graag zal werken.

-Begrijp je elkaar niet meer? Weet je niet meer wie je bent binnen jullie relatie? Is het ingewikkeld om elkaar nog aan te voelen? Heb je het idee dat je alleen bent ook als je samen bent?-Kun je elkaar niet meer vinden in de dingen die je eerst leuk vond samen?-Als jij iets voorstelt om te gaan doen samen heb je dan het idee weerstand te ervaren bij je partner?-Of andersom, als je partner iets voorstelt dat jij dan bemerkt bij jezelf dat het je moeite kost om daar enthousiast over te zijn? Bemerk je dan dat je de neiging hebt om nee te zeggen en je terug te willen trekken?

Praten jullie hierover maar kom je er samen niet uit?Wil je dit omdraaien maar weet je niet hoe?Hebben jullie al veel geprobeerd maar er verandert niets?

Laat mij jullie bijstaan om elkaar weer te Zien. Om elkaar weer te snappen.Het weer leuk te vinden om samen te zijn en samen dingen te ondernemen.

Zaterdag 6 februari 2021 en zaterdag 24 april 2021 om 10.00uur, dan begint de rest van jullie leven.

Met jullie inzet en de kwaliteiten van jullie beider Innerlijke Familie help ik jullie weer op weg naar elkaar.

Het zal een dag zijn vol begrip en aandacht, liefde en plezier, lachen en tranen. In het Nu met een sliert Verleden en een nieuwe kijk op de Toekomst.

Als dit je nieuwsgierig maakt?

Meld je dan aan.

Deze dag is volledig verzorgd , inclusief een vegan lunch en een stilte wandeling.

Neem lekkere sokken mee, draag gemakkelijke kleding en schoenen waar je prettig op loopt. Al het overige verzorg ik! Je mag je gedragen voelen.


		Afbeelding van SAMEN en niet ALLEEN
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Thuishuis

83 Newtonstraat

1446 VS Purmerend

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen