Gratis

Samen in gesprek over goed slapen en positieve gezondheid

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

2 Begijnengang

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Enen goede slaap is van invloed op je gezondheid. Hoe vind je je weg als slapen niet vanzelf gaat en invloed heeft op je dagelijks leven?

Over dit evenement

“Lekker slapen en gezond weer op”, wie wil dat nu niet? Een goede slaap is van invloed op je gezondheid. Als je goed slaapt voel je je actief en energiek, het maakt dat je je kunt concentreren. Als je uitgeslapen bent draagt dit bij aan het gevoel dat je lekker in je vel zit. Het zorgt er voor dat je veel aan kunt en dat je zin hebt om dingen te ondernemen. Dat wil toch iedereen! 

Een goede nachtrust zal voor iedereen wat anders betekenen. Hoe vind je je weg als slapen niet vanzelf gaat en invloed heeft op jouw dagelijks functioneren. Ga je bij de pakken neer zitten of ga je op zoek naar mogelijkheden en alternatieven? 

Tijdens de bijeenkomst zal een inhoudsdeskundige aanwezig zijn. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Initiatiefgroep Positieve Gezondheid Venlo, bestaande uit de Gezondste regio 2025, GGD Limburg-Noord, Stichting Burgerkracht Limburg en de Bibliotheek Venlo. In het kader van positieve gezondheid wordt er een reeks van 4 bijeenkomsten georganiseerd waarbij er telkens wordt ingegaan op een ander thema.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

2 Begijnengang

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bieb Venlo

Organisator van Samen in gesprek over goed slapen en positieve gezondheid

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen