Gratis

Samen werken aan de marketing van Arnhem: hoe doen we dat?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek

75 Apeldoornseweg

6814 BT Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Samen werken aan de marketing van Arnhem: hoe doen we dat? Schrijf je in voor een creatieve co-creatie sessie!

Over dit evenement

Citymarketing doe je samen. Met elkaar vormen we Arnhem en met elkaar kunnen we Arnhem nóg beter op de kaart zetten. Dat klinkt logisch, maar wat betekent het in de praktijk? Hoe maken we ‘samen werken aan een sterk merk Arnhem’ concreet? We willen je van harte uitnodigen hierover te komen praten tijdens een van onze citymarketingbijeenkomsten.

Voortbouwen op sterke basis

De afgelopen 2 jaar zijn belangrijke keuzes gemaakt voor het citymarketingbeleid: die vormen de basis. Als voorbeeld: de kernwaarden van Arnhem zitten ‘m in Groen, Creatief en Vrij.We benutten de basis voor de volgende stap: met partijen in Arnhem invulling geven aan principes als ambassadeurs, hoe kan je via bestaande communicatiemiddelen de stad promoten, hoe kan een sterk merk Arnhem als troef worden benut door de vele bedrijven en organisaties in Arnhem.

Citymarketing on tour

Dit najaar organiseren we bijeenkomsten op verschillende plekken in Arnhem. Voor kleine groepen, van maximaal 40 deelnemers. De sessie is steeds hetzelfde, alleen de genodigden verschillen per bijeenkomst. We kijken uit naar de vele input die hieruit voortkomt! De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur. Voorbereiden voor de sessie is niet nodig.

Kosten

Er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn vooral interessant voor mensen werkzaam in de marketingcommunicatie, merkmanagement en communicatie. Maar iedereen in Arnhem (en de regio) die graag meer wil weten over de citymarketing van Arnhem en hoe de samenwerking vormt krijgt, is van harte welkom.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten worden op verschillende data gegeven. Kies een dag die je het best uitkomt en schrijf je op tijd in. Rekening houdend met de locaties en de coronaregels is vol echt vol.

-5 oktober, St. Walburgiskerk-19 oktober, Stadsvilla Sonsbeek-4 november, Club Rembrandt

Praktische info:

14.30-15.00: inloop

15.00-17.00: programma

17.15: borrel

We kijken ernaar uit je op een van de citymarketingbijeenkomsten te zien en samen het merk Arnhem nóg sterker te maken. Heb je vragen over dit event? Neem contact op met info@ditisarnhem.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek

75 Apeldoornseweg

6814 BT Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Stichting Citymarketing Arnhem

Organisator van Samen werken aan de marketing van Arnhem: hoe doen we dat?

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen