Gratis

Samentafel Een (aandachtig) goed gesprek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

desamentafel

Maanlander 47

3824MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een (aandachtig) goed gesprek deel II

We houden er allemaal van. Een goed gesprek. En wat goed is in de beleving van een ieder is anders: gezegd hebben wat je zeggen wilde of echt contact hebben of nu eindelijk eens iets open bespreken of echt merken dat iemand jou hoort of ziet.

Hoe subjectief het ook is een goed gesprek, de kern is dat iemand je hoort en ziet. Dat is een basisbehoefte van ieder mens. En zeker als je kwetsbaarder bent doordat je meer afhankelijk bent van zorg, van andere mensen. Dan wil je nog steeds als mens gezien worden en niet alleen als degene die hulp nodig heeft of als diegene die iets niet (meer) kan.

Hoe kan een goed gesprek verder komen in de (ouderen)zorg? Werkt dat, is dat nodig en hoe zou dat kunnen? Hierover gaan Luthien en Annie in gesprek aan de samentafel. Beginnend bij wat een goed gesprek nou eigenlijk is? En vooral om een goed gesprek te ervaren aan de samentafel.

Luister, zeg voor en voel na met Annie Zijlstra en Lúthien Gispen.

Wij geloven in kosteloze kennisuitwisseling en daarom brengt desamentafel geen kosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat De Samentafel goed wordt voorbereid en daarom wordt er dus energie in gestoken. Mocht je op het laatste moment (binnen 48 uren) afzeggen, dan zullen wij 25 euro in rekening brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

desamentafel

Maanlander 47

3824MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen