Gratis

Samentafel Ruimte maken voor (persoonlijk) herstel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atoomclub

47 Maanlander

3824 MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zo binnen, zo buiten, zo boven zo beneden. Een organisatie, een land, een wereld is te zien als een belichaamd geheel. Zo ook de mens. De mens als een verhalend, verbeeldend geheel. Daar is veel vanuit te leren, te ervaren, te beseffen.

Otto Dellemann, psychiater, inmiddels met pensioen, verbeeldt zijn visie op dit thema door de ruimte voor herstel op te knippen in belichaamde- en transpersoonlijke ruimte, mogelijk gemaakt door ruimte in ons brein. Hij presenteert deze drie ruimtes achtereenvolgens. Inzichtelijk wordt gemaakt dat persoonlijk herstel vooral wordt bevorderd door bewust contact te maken met je lijf, tevens door de ervaring deel uit te maken van een groter geheel. Relevante kennis over de werking van ons brein voor dit belichaamd- en transpersoonlijk herstel wordt aangereikt. Hulpmiddelen voor belichaamd- en transpersoonlijk herstel passeren de revue.

Otto Delleman en John van den Hout leiden deze Samentafel in.


Van Zorg naar Leven!
Wij geloven in kosteloze kennisuitwisseling en daarom brengt De Hictoloog geen kosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat De Samentafel goed wordt voorbereid en daarom wordt er dus energie in gestoken. Mocht je op het laatste moment (binnen 48 uren) afzeggen, dan zullen wij 25 euro in rekening brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atoomclub

47 Maanlander

3824 MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen