Gratis

Samentafel Samen ontwikkelen ... Hoe doe je dat?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

desamentafel

Maanlander 47

3824MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen ontwikkelen.... Hoe doe je dat?

Aan deze Samentafel gaan wij het met jullie daarover hebben. Wij nemen jullie mee op ons avontuur van samen ontwikkelen. (Of is Samen ontwikkelen misschien een synoniem voor Samen tafelen?!) Opgedane ervaringen willen we met jullie delen om van daaruit verder te ondervinden.

Tijdens deze avond gaan we met jullie op onze Kodiezijn-reis rondom de Jeugdgezondheidszorg. Een reis die in het gebied van Zuidzorg en Zorgboog is afgelegd en waarbij de reisgenoten naast de ouders ook de professionals zijn geweest. We gaan ondervinden of er een gemeenschappelijk reisdoel te ontwikkelen is, waarbij tegelijkertijd aandacht is voor ieders eigen verlangen daarbinnen. Het was /is een avontuur op zich en weet dat er nog volop gereisd wordt in dit gebied.
We zien ernaar uit jullie bij deze Samentafel te ontmoeten en onze ervaringen te delen.

Toon van de Looy
co-designer bij Kodiezijn


Foto: Kodiezijn


----------------------------------

desamentafel als orkest

Het theater desamentafel wil zich inzetten om alle aanwezigen (het publiek, de acteurs, de muzikanten) zich thuis te laten voelen. Een bezoek is een ervaring, een ondervinding. Het publiek wordt uitgenodigd om op zijn of haar eigen wijze deel te nemen aan de voorstelling. Het theater met publiek vormt een kleine afspiegeling van de samenleving. En…misschien wil je wel eens als solist optreden? Het theater staat bekend c.q. is berucht om haar interactie met het publiek. Voordat je het weet doe je mee, los van welke rol dan ook!
Publiek bestaat uit degenen die voor het eerst komen, die incidenteel aanschuiven en die frequent langs komen. Wil jij een rol in ons publiek? Lees dan meer hierover op onze website hoe je die verbinding kunt maken.

Wij geloven in kosteloze kennisuitwisseling en daarom brengt desamentafel geen kosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat De Samentafel goed wordt voorbereid en daarom wordt er dus energie in gestoken. Mocht je op het laatste moment (binnen 48 uren) afzeggen, dan zullen wij 25 euro in rekening brengen.

Contact: mail@desamentafel.nl of 06-50476492

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

desamentafel

Maanlander 47

3824MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen