Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

desamentafel

Benedeneind zuidzijde 289 b

289b

3405 CK Benschop

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Samentafel over Samen Werken

Over dit evenement

Op 30 september wordt een Samentafel georganiseerd door 2 zussen: Nathalie en Lúthien Gispen. Nathalie werkt als coach vanuit GispenEffect en Lúthien is spiegelaar bij desamentafel.

Graag staan zij samen met jou stil bij het thema Samen Werken. Wat versta jij onder Samen Werken? Wat levert je dat op? Wat houdt jou bezig als het om Samen Werken gaat?

We gaan deze avond een verdiepingsslag maken door een proeverij van het Transformatiespel. Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor deze live Samentafel in Amersfoort bij New Day Offices.

--------------------

De inhoud van deze Samentafel is in ieder geval gelieerd aan punt 3 van het initiatief 'Brede coalitie presenteert: Tien uitgangspunten voor toekomstbestendige ouderenzorg'.

ActiZ, ANBO, CNV, FBZ, FNV, KBO-PCOB, LOC Waardevolle zorg, MantelzorgNL, NU ‘91, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN en Zorgthuisnl maken zich zorgen over de ouderenzorg in de nabije toekomst. Er zijn op korte termijn vergaande maatregelen noodzakelijk om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid te borgen. Het kan en moet anders. Zij hebben 10 uitgangspunten voor toekomstige ouderenzorg geformuleerd. Deze zijn terug te vinden op de website van Actiz.

Wij, van desamentafel willen, vanuit ons perspectief van samen sturen, samen dragen, samen leren, samen ervaren, samen werken, het ook anders. Daarom hebben wij een manifest geschreven van zorg naar leven.

Wij gaan ervan uit dat beide initiatieven als wegen samenkomen op een rotonde en daarom kiezen wij ervoor de 10 uitgangspunten vanuit ons perspectief het gehele jaar te agenderen. Op onze website en op Eventbrite vindt je de gehele programmering. Je kunt je opgeven voor het hele programma via het contactformulier van desamentafel en/of voor één of enkele onderdelen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

desamentafel

Benedeneind zuidzijde 289 b

289b

3405 CK Benschop

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator desamentafel, van zorg naar leven

Organisator van Samentafel Samen Werken

desamentafel is ontstaan door de samenkomst van een aantal personen die met een andere blik naar de zorg-, welzijn- en lokale sector kijken. Deze personen hebben de filosofie dat er wezenlijke veranderingen nodig zijn in deze sectoren om vooruit te komen. Die veranderingen kunnen volgens desamentafel alleen teweeg worden gebracht als er sámen het verschil wordt gemaakt.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen