€ 60,34

SAMENWERKINGSDAG INCL. MASTERCLASS VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN + LUNCH

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VIBES co-workingspot voor vrouwelijke ondernemers

Kloosterplein 22

2201KG Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Samen met allemaal andere ondernemende vrouwen aan je business bouwen! Hoe fijn is dat? Gefocust werken, incl. top masterclass en lunch!

Over dit evenement

Ben jij dit? Je werkt thuis van achter je laptop, maar je mist toch collega's om je heen. Likeminded women, waar je even mee kan sparren. Of je doet toch nog allerlei klusjes in het huis tussendoor, waardoor je uiteindelijk niet productief gewerkt heb die dag. Of je hebt een belangrijke klant, maar wil deze liever niet thuis ontvangen? Hi, mijn naam is Debbie Huson, ik ben founder van VIBES, de coworkingspot voor vrouwelijke ondernemers en ik snap je helemaal! En daarom organiseer ik elke maand deze Samenwerkingsdag!

Online zie ik zo veel meiden en vrouwen keihard werken aan hun business. Wat inspirerend zijn jullie allemaal! Het lijkt me ontzettend leuk om jullie een keer in het echt te ontmoeten. Want hoe leuk ondernemen ook is, het kan soms ook een beetje eenzaam zijn. Dus kom jij ook op vrijdag 17 januari? Een keertje niet in je eentje werken, maar samen met allemaal andere ondernemde vrouwen. Daarbij kunnen we die dag elkaar misschien ook helpen met zaken waar we tegen aan lopen.

Maar er is meer! Want elke Samenwerkingsdag is gekoppeld aan een masterclass. De masterclass van 17 januari wil je echt niet missen! Hij wordt gegeven door Ilona de Haas. Ilona is gecertificeerd vitaliteitscoach en master in coaching en helpt vrouwen te ontdekken wat ze echt belangrijk vinden en waar hun ogen (weer) van gaan stralen. Wat wil je nu echt, als je voelt vanuit diep in je hart, waar ben je goed in, wat vind je echt leuk om te doen?

Ondernemen is topsport. Je houdt vaak in je eentje tientallen ballen in de lucht. En oh ja, je hebt ook nog een privé leven ... Hoe zorg je dat je ook met een drukke agenda, gefocust blijft om te doen wat je belangrijk vindt? En wat heb je nodig voor voldoende balans tussen je business en privé leven?

"Workshop Stay focused and keep your sparkle"

Tijdens de workshop leer je met praktische oefeningen en een hoge fun factor ontdekken wat jij nodig hebt om met een volle focus en energie te leven en ondernemen.

Om er voor jezelf het maximale uit te halen, krijg je na aanmeldig eenmalig een korte vragenlijst toegestuurd, zodat Ilona de dingen waar je tegen aan loopt, kan meenemen in de workshop.

De dag wordt gehouden in VIBES in Noordwijk. Je kunt de hele dag onbeperkt koffie, thee en water drinken, er is een keuken met koelkast, er is een printer aanwezig, uiteraard WIFI en op elke werkplek zijn 2 stopcontacten om bijv. je laptop en je telefoon op te laden.

Ik (Debbie) ben die dag al om 09.00 aanwezig voor degenen die even een lekker lang dagje willen werken, maar je kunt natuurlijk ook om 10.00u komen of later. De prijs is €47,- (ex btw ) en is inclusief lunch, een fantastische workshop en al het drinken gedurende de hele dag en op het eind de borrel met een hapje en een drankje.

En voor de rest is er die dag natuurlijk ruimte voor vragen, want samen weten we altijd meer dan 1. Het lijkt me fantastisch om jullie allemaal te ontmoeten en samen helpen we elkaar groeien!

TIMETABLE:

  • Inloop: vanaf 09.00u
  • Werken aan je business: 09.00-12.15u
  • Lunch: 12.15-13.15
  • Masterclass Ilona de Haas: 13.15-14.30u
  • Werken aan je business: 14.30-17.00u
  • Borrel: 17.00-18.00

Er zijn in totaal 20 plekken beschikbaar, hoe gaaf zou het zijn als die allemaal bezet zouden zijn door girlbosses, bossbabes, ambitieuze vrouwen, you name it! De vorige editie was helemaal uitverkocht, dus wees er snel bij! En heb je nog vragen die je die dag wil vragen of heb je iets waar je tegen aan loopt, laat het me alvast weten. sayhi@shareyourvibes.nl

En ben je alvast een beetje nieuwsgierig geworden hoe VIBES er uit ziet, neem dan een kijkje op: www.vibesnoordwijk.nl

Liefs Debbie en tot 17 januari!

Even voorstellen:

Hi, mijn naam is Debbie Huson (42) en ik ben 20 jaar ondernemer. Ik heb 2 bedrijven, een dans- ballet- en theaterschool in Leiden en een co-workingspot voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk. Mijn passies zijn dansen en ondernemen! Ik vind het fantastisch om andere businessbabes te ontmoeten en elkaar samen te laten groeien. Mijn missie is om meer vrouwen aan het ondernemen te krijgen! Bij VIBES kun je een gedeelde werkplek huren, van elkaars netwerk gebruik maken, maar ook worden er masterclasses en workshops georganiseerd voor vrouwen op gebied van online en offline zichtbaarheid en ondernemen. Daarnaast staat er elke maand een Samenwerkingsdag voor girlbosses op de agenda. Ik hoop je heel snel te zien bij VIBES en ik hoor heel graag over je dromen, doelen en je business!

Liefs Debbie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VIBES co-workingspot voor vrouwelijke ondernemers

Kloosterplein 22

2201KG Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen