Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen
Santé Zeeland - de Zeeuwse gezondheidsborrel

Santé Zeeland

N.V. Economische Impuls Zeeland

Meerdere datums

Middelburg, Nederland

Santé Zeeland

Ticketinformatie

Geen tickets verkrijgbaar.

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Santé Zeeland

Evenement informatie

Santé Zeeland is het netwerk van Zeeuwen, die gezamenlijk de schouders zetten onder een leefbaar en welvarend Zeeland. Ondernemers, zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, studenten, iedereen is welkom!

De netwerkborrel vindt iedere twee maanden plaats (op de tweede dinsdag van de even maanden) van 16:00 tot 18:00 in café ZENC op de Middelburgse Markt.

De eerste bijeenkomst, op 9 april 2013 is Hans Agten, manager bij CZ onze spreker. Hij zal meer vertellen over het innvoatiebeleid van de zorgverzeraar en hoe hij met behulp van CbusineZ innovatieve bewegingen stimuleert.

WaarZENC café restaurant
Markt 21
4331 LJ Middelburg
Nederland

Organisator

N.V. Economische Impuls Zeeland

De NV Economische Impuls Zeeland (Impuls), opgericht op 2 juli 2007, is de ontwikkelingsmaatschappij van Zeeland. Ons doel is het vergroten van de dynamiek van de Zeeuwse (kennis-)economie.

 

Impuls wil zichtbaar bijdragen aan de ontwikkeling van Zeeland. Het op vernieuwende en verrassende wijze verbinden van mensen, van binnen en buiten Zeeland, zal leiden tot nieuwe economische impulsen. Die ontwikkelen Zeeland verder tot een innovatieve en gezonde provincie. Impuls stimuleert en faciliteert (kennis)economische ontwikkelingen in de meest brede zin van het woord. Impuls trekt de kar niet alleen, maar steunt ook op initiatieven vanuit het bedrijfsleven en overheden. Impuls wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.