Gratis

SAP Close Up

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Inn Style

Herenweg 55

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit is de eerste SAP Close Up van van 2018 op dinsdag 24 april. In één middag praten we je weer bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen het SAP EPM portfolio.

In vorige edities deelden onder andere Boskalis, Endelmol Shine en Philips hun ervaringen. Deze editie zal Ingrid Fredrix, Manager Accounting bij Arlanxeo, samen met onze consultants, de eerste praktijkervaringen van Real Time Consolidation binnen het S/4 HANA-platform delen.

Naast deze sessie, waarin we het nieuwste van het nieuwste zien, staan we ook stil bij vragen als:
· Is versie 11 van SAP BPC de logische vervolgstap voor gebruikers van de Microsoft-variant van SAP BPC?
· Welke mogelijkheden heb ik nu allemaal binnen het SAP Performance Management portfolio om slimmer te plannen en direct inzicht in je supply chain performance te krijgen?

We werken nu nog volop aan een mooi en leerzaam programma. Alle details over de verschillende sprekers en sessies volgen binnenkort. Reserveer hier alvast je plek en we houden je up to date.

Naast de leerzame sessies in het programma is er natuurlijk volop gelegenheid om bij te praten met vakgenoten en ervaringen uit te wisselen. Voor veel vaste bezoekers van de Close Up ook een goed moment om weer eens bij te praten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Inn Style

Herenweg 55

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen