€ 11,84 – € 42,89

S.A.P. Weekend 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conference Centre Koningshof

Locht 117

5504 RM Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

S.A.P. Weekend 8-9 december Koningshof Veldhoven

Bijna 1.000 atleten verdeeld over vier verschillende sporten plus vele stands garanderen een weekend vol van sportentertainment van het hoogste niveau.

Maak kennis met de wereld van bodybuilding en bikini fitness. En ervaar zelf hoe 320 crossfitters, die uitkomen in de Njoya league finale, strijden tijdens het S.A.P. Weekend.

Deelnemers uit bijna 20 landen nemen deel aan de Calistenics cup 2018 en zorgen voor spectaculaire wedstrijden. De DRC cup laat een sterk bezette Powerlifting wedstrijd zien, met topdeelnemers en een Battle of the Lowlands tussen Sebastiaan Tempelaars, Jordi Snijders en Mighty Steve Ringoot.

Ieder sportonderdeel heeft dit jaar zijn eigen arena met een eigen tribune, zodat u als toeschouwer comfortabel kunt genieten van dit sportspektakel. Profiteer daarnaast van de aantrekkelijke kortingen op de vele stands tijdens het S.A.P. Weekend. Bijvoorbeeld van onze hoofdsponsor XXL Nutrition. En geniet van een lekkere maatijd of drankje in de gezellige foodcourt.

S.A.P. Weekend 2018 mag je niet missen. Koop je tickets vandaag en kom op 8 en 9 december naar Koningshof in Veldhoven. DOEN!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conference Centre Koningshof

Locht 117

5504 RM Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen