Sassenheim City Swim 2022 - 700 meter

Sassenheim City Swim 2022 - 700 meter

Venster Acties en details

€ 5,50

Datum en tijd

Locatie

Sassenheim

Voorhavenkwartier

2171 Sassenheim

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Open Water zwemtocht over een afstand van 700 meter in de sloten en vaarten van Sassenheim.

Over dit evenement

Voor de 5de keer organiseren we de Sassenheim City Swim.

Schrijf je hier in voor de 700 meter. Inschrijven kan van 8 tot 88 jaar. Zwemmers jonger dan 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassen deelnemer die meezwemt. De inschrijving is geopend tot en met 21 augustus en kost €5,50 per persoon. Let op, vol=vol. Na betaling is je inschrijving definitief.

Parcours

De gezellige zwemtocht start in het oude zwembad van Sassenheim. Je zwemt naar Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier, waar de deelnemers feestelijk onthaald worden door familie, vrienden en de bewoners van Sassenheim. Als je al een keer eerder mee hebt gezwommen weet je hoe gezellig het is! Aan de finish wacht een warme beker bouillon en is er omkleedgelegenheid. De jonge deelnemers krijgen aan het eind van de tocht een medaille.

Verzameltijd 10.30 uur

We verzamelen om 10:30 uur op het Voorhavenkwartier in Sassenheim. Om 10:45 wandelen we naar het Oude Zwembad onder begeleiding van verkeersregelaars. Daar krijg je een genummerde zwemcap uitgereikt en om 11:00 uur start de tocht.

Veiligheid

Je zwemt onder begeleiding van de organisatie. Hoogheemraadschap Rijnland heeft dan al diverse malen het zwemwater bemonsterd en ook de waterpolitie houdt een oogje in het zeil. Zo zie je, veiligheid voorop.

Zwem jij ook de 3.000 meter?

Ben jij begeleider van een kind op de 700 meter maar zwem jij ook de 3.000 meter? Jij hoeft voor jezelf maar 1 ticket te betalen. Koop alleen een ticket voor de 700 meter en stuur een e-mail naar sassenheimcityswim@gmail.com dat je ook de 3.000 wilt zwemmen. Wij zorgen dat je ook op die lijst komt.

Voor de inschrijving van de 3.000 meter tocht hebben we een apart event aangemaakt.

Meer informatie

Meer informatie en foto's van de voorgaande edities vind je op de facebookpagina @SassenheimCitySwim. Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op via sassenheimcityswim@gmail.com.

Deelname geschiedt op eigen risico en de organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Foto’s

Het is mogelijk dat er gedurende het evenement foto’s of video’s gemaakt worden van jou of jouw kind. Deze kunnen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden. Wij gaan er van uit dat je akkoord gaat met publicatie, tenzij je voorafgaand aan het evenement schriftelijk bezwaar aangetekend hebt, onder vermelding van je naam en zwemafstand.

Delen met vrienden