Gratis

SAVE THE DATE : Terugkoppeling eOntbijten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ministerie van VWS

Parnassusplein 5

2511 VX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste bezoeker van het eOntbijt,

Afgelopen maanden hebben wij in alle provincies e-health netwerkontbijten georganiseerd. De laatste vindt plaats op donderdag 12 april in Friesland.

Een groot succes! Tijdens deze ontbijten hebben we in elke provincie besproken waar regionale kansen en mogelijkheden liggen ten aanzien van e-health en welke beleidsmatige aanpassingen eventueel nodig zijn. Jij bent ook bij één van deze ontbijten aanwezig geweest. Daarom nodigen we je nu van harte uit voor de interactieve landelijke terugkoppeling op donderdag 7 juni van 11:30 – 14:00 uur bij het ministerie van VWS.

Kom naar de bijeenkomst bij het ministerie van VWS om met elkaar het gesprek aan te gaan over de belangrijke thema’s van de eOntbijten. Daarnaast is het een uitstekende kans om landelijk contacten op te doen op het gebied van e-health. De definitieve invulling van het programma volgt binnenkort. Meld je snel aan via de groene aanmeldbutton bovenaan deze pagina.

Let op: deze uitnodiging is strikt persoonlijk en geldt alleen voor deelnemers van eerdere eOntbijten.

Het aantal plaatsen is beperkt en per provincie zijn er 9 á 10 plaatsen beschikbaar. Aan de hand van de aanmeldingen per provincie maken wij een selectie. Hierdoor is iedere provincie goed vertegenwoordigd met een verscheidendheid aan deelnemers. Medio mei ontvang je van ons bericht of je wel of niet bent uitgenodigd.

Met hartelijke groet,

Team Innovatie & Zorgvernieuwing, Ministerie van VWS

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ministerie van VWS

Parnassusplein 5

2511 VX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen