€ 16,50 – € 32,50

Scale-Adventures "The Dakar Edition" 19 & 20 Sept

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Mastworp

22 Bedafseweg

5406 TM Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
1 of 2 dagen trails rijden met tiny trucks , scalers en trailers. je verwonderen aan 4 heuse Dakar voertuigen. KINDEREN t/m 12 jaar gratis

Over dit evenement

None

We gaan onder andere weer op Bedaf in Uden rijden. Het startpunt is vanaf een nieuwe locatie. Dit gaat gebeuren vanaf de Mastworp bij Resort de Teugel, vlakbij de Pier (waar voorheen het startpunt was). Kinderen t/m 12 jaar rijden gratis mee.

Het adres: Bedafseweg 22, 5406 TM Uden.

Natuurlijk hebben we ook weer aan de inwendige mens gedacht voor de lunch en dit is bij de ticketprijs inbegrepen.

De lunch houdt in: 1x Luxe broodje en 2x drankbonnetje. Ticketprijs voor een dagkaart komt op 16,50 per persoon, extra lunch kan besteld in bestelformulier.

Dit jaar willen we ook graag een BBQ houden op zaterdag. De kosten hiervoor bedragen 22,50 euro p.p. Als je graag wil deelnemen aan de BBQ kan je dat opgeven bij de ticketverkoop.

Dit is incl 4 stukken vlees, salade, sausjes en brood, drank kan gewoon gekocht worden.

Daarnaast krijgen jullie de mogelijkheid om een t-shirt van Scale-Adventures aan te schaffen a 16,50 per shirt, 1 kleur/1 print.

Overnachten kan ook maar daarvoor verwijzen we jullie ofwel naar het hotel van Resort de Teugel of naar camping de Pier, Mini camping "bedafs hofke", kampeer boerderij d'n dorsvlegel of groep accomodatie D'n Eik.

We zullen zowel de zaterdag als de zondag starten vanaf 10:00 uur, we verzoeken jullie op tijd te komen. We rijden tot ongeveer 16:00 uur daarna is de prijsuitreiking en na de prijsuitreiking zal de BBQ starten voor diegene die hiervoor een ticket hebben gekocht.

We willen er dit jaar een nog groter feest van maken als de voorgaande edities, je basher, boot (niet te grote waterpartij) en trailer zijn van harte welkom (het lijkt me logisch dat de bashers niet op de trails mogen rijden, diegene die dat wel doet zal vriendelijk verzocht worden het terrein te verlaten).

We zullen voor de bashers een apart stuk terrein beschikbaar stellen.

Wie een boottrailer heeft mag deze meenemen en ook zijn boot mee te water laten. Geen race boten aub, keep it scale.

Er zal een aparte trailer trail gemaakt worden voor de scalers met trailers! (onze trailertrashtrail).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Mastworp

22 Bedafseweg

5406 TM Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen