Gratis

Schaften met Designers tijdens de Dutch Design Week

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 24 oktober organiseert SPARK voor het vierde jaar tijdens de Dutch Design Week een bijeenkomst waarbij bedrijfsleven de designers van de toekomst ontmoeten. Graag nodigen wij u uit voor deze ontbijtsessie met de titel "Schaften met designers" . We zijn dit jaar welkom bij een bijzondere locatie in Eindhoven, namelijk de Kazerne. Vijfentwintig honderd vierkante meter creativiteit, heerlijk eten en drinken, en schitterend design van topontwerpers uit binnen- en buitenland zijn daar te bewonderen. Als klapper zullen de winnaars van de SPARK Challenge (zie ook: http://sparkcampus.nl/programmas/challenge/) een pitch houden over hun ideeën.

De Dutch Design Week is het ideale moment om te verkennen wat creativiteit en meer specifiek het ontwerpend denken kan betekenen voor het SPARK netwerk. Tijdens een ontbijtsessie zullen met een aantal vragen aan de slag gaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

08.30 uur: ontvangst met een ontbijtje
09.00 uur: start plenaire sessie met aftrap Cassandra Vugts, CEO SPARK
09.15 uur: Presentatie/pitches door designers en winnaars SPARK Challenge
10.00 uur: Interactief gedeelte
11.00 uur: Einde

Met meer dan 400 evenementen verdeeld over 80 locaties en is de Eindhovense Dutch Design Week het grootste event op gebied van design in Nederland. Tijdens de week presenteren ontwerpers, bedrijven en opleidingen zich met state of the art design. Kijk voor meer informatie op http://www.ddw.nl/.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen