Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Krachtevangelisatie training

Over dit evenement

I.v.m. de 'social distance' kunnen we er, vinden wij, voorlopig niet met de banner op uit. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen evangeliseren.

Daarom gaan we iets nieuws doen: Schatzoeken.

Hoe werkt dat?

We vragen de schatkaart aan de Heilige Geest, Hij zal ons bijzonderheden geven over de personen die we gaan opsporen, haarkleur, kleding, naam etc.

‘s Ochtends gaan we je trainen in het winnen van de zielen, het bidden voor de zieken en het verstaan van Gods stem. ‘s Middags gaan we eropuit, in kleine teams om deze schatten te vinden en ze bij Jezus te brengen.

Daarbij zullen we ook aandacht besteden aan Halloween, dat in de nacht erop plaatsvindt, met speciale traktaten en cadoosjes met wat lekker voor de kinderen!

Deze tickets gebruiken we om je in te schrijven. I.v.m. de anderhalve meter afstand is het aantal deelnemers beperkt. vul daarom snel in, maar alleen als je zeker weet dat je zult komen, anders hou je plekken voor anderen bezet!

Als je als gelovige in Christus een verlangen hebt om uit je comfortzone te stappen; als je een dieper verlangen hebt om Gods schatten te ontmoeten; als iemand van ons een getuige wil zijn van Gods liefde voor hen die fysiek, emotioneel, mentaal lijden en gewoon hun omstandigheden beu zijn... dan is dit evenement Schatzoeken een goede plek om je reis te beginnen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen