Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Schatzoeken Evangeliseren onder de letterlijke leiding van de Heilige Geest

Over dit evenement

Deze dag wordt mede georganiseerd in het kader van Operatie Sneeuwbal, en kan ook online worden gevolgd.

Hoe werkt dat?

We vragen de schatkaart aan de Heilige Geest, Hij zal ons bijzonderheden geven over de personen die we gaan opsporen, haarkleur, kleding, naam etc. ‘s Ochtends gaan we je trainen in het winnen van de zielen, het bidden voor de zieken en het verstaan van Gods stem. ‘s Middags gaan we eropuit, in kleine teams om deze schatten te vinden en ze bij Jezus te brengen.

Wat leer je op zo’n dag?

Zielen winnen In de volksmond heeft dat een negatieve klank, maar besef dat zielen, die niet gewonnen worden, verloren gaan. Het ligt niet aan de Oogst, zei de Here Jezus, maar aan de arbeiders. Daarom beginnen we je te leren met hoe je op een eenvoudige manier mensen tot Jezus kunt leiden. Want evangeliseren is één ding, maar om mensen het Koninkrijk van God binnen te brengen gaat nog een stapje verder!

Zieken genezen. Kunnen we dat dan? Als je het Nieuwe Testament leest is het een opdracht, die herhaalde malen door de Here Jezus aan Zijn discipelen gegeven wordt.Een bij Zijn afscheid met Hemelvaart geeft Hij Zijn discipelen de Grote Opdracht om weer discipelen te maken en hen te leren alles wat Hij bevolen had, zeg maar aan hen geleerd. Als we dat niet zouden kunnen, dan zou dat niet eerlijk zijn, toch? Daarom nemen we je mee, in theorie en praktijk hoe je dat kunt gaan doen

Gods stem verstaan. We hebben een sprekende en betrokken God. Die niet na de schepping Zich terugtrok, maar tot in de kleinste details in ieder mens geïnteresseerd is. en met Zijn kinderen wil Hij niets liever dan dat ze bij Hem zijn en luisteren naar wat Hij te vertellen heeft. Dat noemen we intimiteit met God. En Hij geeft ons zoveel liefdevolle informatie!

En dan….: Na de theorie en het oefenen, waar we al vaak zien dat God op een bovennatuurlijke manier werkt, gaan we dan echt de straat op. voor het ‘echie’, dus!

We vragen de schatkaart aan de Heilige Geest, met andere woorden, Hij geeft ons, als we stil zijn voor God, de aanwijzingen, die we nodig hebben om de schatten, de verloren zielen te vinden. achteraf zijn ze soms super accuraat, maar wanneer je ze ontvangt, dat noemen we ‘woorden van kennis’ lijkt het soms nog een raadsel. Maar weet, Hij helpt je, Hij houdt ze niet voor ons verborgen, maar van ons verborgen! En Hij wil nog liever dan wij dat we ze vinden!


		Afbeelding van Schatzoeken-juni

Ook deze x zullen we weer tasjes uitdelen met leuke verrassingen, vaak een leuke gespreksopener


		Afbeelding van Schatzoeken-juni
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator St. Arbeiders in de Oogst

Organisator van Schatzoeken-juni

Stichting Arbeiders in de Oogst heeft als doelstelling om de arbeiders, door God uitgezonden, te trainen om de oogst binnen te halen. Twee sleutelwoorden staan daarbij centraal:


• Doeltreffend
• Effectief

Al vanaf het begin van de oprichting is dat haar streven geweest. Wanneer we iets doen, moet er effect zijn, zo niet, dan ermee stoppen en iets nieuws gaan ontdekken.

Dat streven uit zich in een aantal cursussen en trainingen, allen los te volgen maar samen de Discipel-Bijbelschool voor Arbeiders in de Oogst vormend.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen