Gratis

Scherp aan de wind zeilen. Minisymposium vanwege afscheid Kees van der Kooi

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

O|2Labgebouw

1105 De Boelelaan

1081 HV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Scherp aan de wind zeilen: Theologie in kerk, academie en samenleving. Feestelijk minisymposium vanwege het afscheid van prof. dr. Kees van der Kooi, aangeboden door bevriende kerken en organisaties.

Met medewerking van:

  • James D. Bratt, Calvin College (Grand Rapids, USA)
  • Sophie van Bijsterveld, Radboud Universiteit te Nijmegen
  • Arjan Plaisier, ProtestantseTheologische Universiteit (Groningen)

Het minisymposium wordt georganiseerd op 5 oktober van 13.15 tot 15.15 uur in het auditorium van het O2 Labgebouw van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Het minisymposium gaat vooraf aan het afscheidscollege en de daaropvolgende receptie om 15.45 uur in de Aula van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit.

Praktische informatie

Het O|2 Labgebouw is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 Amsterdam bereikbaar, afslag S108 (Oud-Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion). Aan het eind van de afrit linksaf op de Amstelveenseweg (richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse Bos/Amstelveen), parkeergarage P2/VUmc.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in P2: Gustav Mahlerlaan 3004 (zie plattegrond). Het tarief bedraagt € 1, – per 17 minuten, een dagkaart kost € 30,-. Informatie en mogelijkheden over parkeren vind je op www.parkerenbijvu.nl.
Via de lift of trap kom je uit bij de medewerkers ingang van het O|2 Labgebouw, aan de zijde van het ACTA gebouw. Het O|2 Labgebouw heeft twee entrees, de bezoekersingang bevindt zich aan de zijde van De Boelelaan.

Openbaar vervoer

De Vrije Universiteit is uitstekend bereikbaar met metro, tram, bus en trein. De campus bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Zuid (ca. 10 minuten lopen). Meer informatie over mogelijkheden treft u hier aan.Foto: Siese Veenstra/ANP


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

O|2Labgebouw

1105 De Boelelaan

1081 HV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen