Schmink cursus op insta

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leren schminken op insta

-Heb jij altijd al willen leren schminken?

-Wil jij de wereld (juist nu) een beetje meer kleur geven?

-Kun jij wel wat diy entertainment gebruiken?

-Wil jij jezelf deze weken thuis blijven prikkelen met nieuwe/creatieve impulsen?

Er zijn nog tientallen redenen te bedenken waarom jij (juist nu) deze cursus schminken zou willen volgen. En dat gewoon super makkelijk via instagram! Geheel op eigen tempo, want daar is deze cursus op ingericht. Met dit ticket krijg jij toegang tot het besloten account @schminkcursusopinsta


De cursus is feitelijk een opsomming van 3 workshops die De Schmink Mevrouw al jaren offline geeft. Een pro als schminker, entertainer, mens, moeder én coach. Je krijgt dagelijks nieuwe input via een besloten instagramaccount, 3 weken lang, maar je kunt ook eens per week alles achter elkaar afspelen, alsof je een complete workshop in huis haalt.


Je kunt al in week 1 de belangrijkste basistechnieken

Heerlijk zen om mee te oefenen, maar ook al voldoende om een lach te toveren op het gezicht van een kind. Het zijn deze week heel veel 'droge' technieken en met mijn tips zul jij verbaast staan hoe snel jouw werk verbeterd. Wanneer je jouw vooruitgang in jouw stories deelt kan ik je nog meer aanmoedigen met extra tips.

Je zult in week 2 leren om echte kunstwerkjes te maken, met elke dag nieuwe stap-voor-stap voorbeelden

Oefen op huisgenoten of op een foto in een magazine, het wordt al echt een feestje. Deze week komt er elke dag een nieuw ontwerp aan bod, met al een aantal variaties, zowel voor de kritische modellen, als ook om het voor jezelf leuk te houden.

Je bent na week 3 ook echt in staat om te vertrouwen op je eigen creativiteit

Ik ga mijn grote inspiratiebronnen met je delen, maar ook leer ik je hoe je het 'ik ben niet creatief' kunt tackelen. Wat doe je als iemand een verzoekje heeft met iets dat jij nog nooit hebt gedaan... Maar ook is er deze week ruimte voor meer verzoekjes...


Praktisch

Alles wordt opgesplitst in behapbare porties om elke dag een beetje (heel zen) mee aan de slag te gaan, maar het wordt zo opgeslagen dat je het in je eigen tempo kunt volgen, dus spaar gerust alles op om na 1 week de volledige workshop van week 1 te volgen. Aan het eind van de 3 weken krijg je ook nog een pdf met de belangrijkste tips als spiekbriefje! Dan volgt er ook een live 'les' op instagram waarvoor je nog vragen kunt stellen. En je kunt het allemaal nog tot 3 weken daarna terug kijken!

De cursus start formeel op woensdag 20 mei, maar daarvoor zal ik al nu en dan wat handige tips delen. Over waar ik mijn materialen meestal koop, tot ook wat handig is om te weten over de functies van instagram.


Aanmelden op instagram

Je kunt mij na aanschaf van een ticket een volgverzoekje sturen op @schminkcursusopinsta waarna je mij een privébericht stuurt met daarin een foto/printscreen van je betaalde ticket. Of je vraagt rechtstreeks om een betaalverzoekje, gemak dient de mens ;)


Extra opties

Het leven wordt leuker door de extra's... De extra momenten van aandacht, extra feestelijk verpakt, extra kleur etc! Dus heb ik in het bestelsysteem een paar verschillende tickets verwerkt. Voor als je deze cursus als moederdag cadeau geeft, of er meteen een startersetjes bij wilt ontvangen bijvoorbeeld. Ook is er een 'Beste vrienden' ticket, zoals ik mijn vrienden regelmatig van extra tips voorzie als ze aan het schminken zijn, zo kun jij ook persoonlijke begeleiding bijbestellen!


Ben je erbij? Ik heb er al zin in!

PS Je helpt mij enorm door deze pagina of mijn instagram te delen onder jouw vrienden!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen