Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, er zijn geen plaatsen meer vrij.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bristol Schiedam

8 Nieuwe Passage

3111 EG Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, er zijn geen plaatsen meer vrij.
Beschrijving van het evenement
Op 13 november 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse Schoenenactie: goede winterschoenen voor de kinderen van Stichting Net Niet Genoeg.

Over dit evenement

Pashouders kunnen tijdens de schoenenactie nieuwe winterschoenen uitzoeken met hun kinderen in de leeftijd 4 - 16 jaar. Kinderen jonger dan 4 en ouder dan 16 kunnen NIET voor deze actie worden ingeschreven.

LET OP:

Zonder aanmelding en zonder ticket kan er géén toegang worden verleend. Het hele gezin dient in 1 keer aanwezig te zijn. Er wordt per pas slechts 1 keer toegang verleend. Heeft u meerdere kinderen? Kies dan het tijdvak waarin u met alle kinderen aanwezig kunt zijn.

Voorwaarden:

  • Het ticket is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij controle moet een geldig identiteitsdocument met foto kunnen worden getoond: paspoort of identiteitskaart. Het tonen van een geldig identiteitsdocument met foto geldt voor kinderen die met hun naam op het ticket staan.
  • Het ticket is alleen geldig voor de geselecteerde tijd die op het ticket is vermeld. Het is niet mogelijk om tijdens een ander tijdvak met ticket toegang te krijgen.
  • Per pas krijgt u slechts 1 x toegang. Uw ticket geeft recht op toegang met alle kinderen in één specifiek tijdvak, zoals aangegeven op uw ticket.
  • Het ticket moet worden bewaard tot bij de uitgang van de Bristol .
  • Bij een geprint ticket is een goede afdrukkwaliteit noodzakelijk. Tickets die slecht werden afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.
  • Het ticket dat wordt geladen op een mobiele telefoon, tablet of laptop is niet geldig als toegangsbewijs.
  • Een ticket kan niet worden ingeleverd en kan niet worden omgezet in geld.
  • Het is niet toegestaan het ticket over te dragen aan anderen. Uitsluitend pashouders kunnen op de pas ingeschreven kinderen aanmelden voor de schoenenactie.
  • De kinderen kunnen schoenen uitzoeken met een maximale originele prijs van € 40,00. Sportschoenen vallen buiten de actie. Het is NIET mogelijk om duurdere schoenen uit te zoeken en zelf bij te betalen. Ook is het niet mogelijk om meerdere schoenen uit te zoeken. Per kind wordt 1 paar schoenen gegeven.
  • Misbruik van de actie, het niet volgen van de instructies van de vrijwilligers van Stichting Net Niet Genoeg of de medewerkers van Bristol Nederland, diefstal of beschadiging kan betekenen dat u van toekomstige acties wordt uitgesloten. In het uiterste geval nemen wij de pas in.

Datum en tijd

Locatie

Bristol Schiedam

8 Nieuwe Passage

3111 EG Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen