€ 15

School Night - Op de thee bij Sander en René

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Juni Café

5 Riviervismarkt

2513 AM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
School Nights zijn er ter verruiming van de geest. Sander en René gaan in gesprek met inspirerende professionals met een lekkere kop thee.

Over dit evenement

Deze avond hebben wij Ines Gaston op bezoek. De oprichters van de School voor Eenzijn zullen met haar in gesprek gaan over haar methodiek: Being Unstoppable.

Tijdens deze School Night krijg je fundamentele inzichten aangereikt waarmee je jouw mindset kunt transformeren.

Deze avond is dan ook bedoeld voor mensen:

 • Die vast zijn komen te zitten in steeds terugkerende en belemerende gedachtepatronen.
 • Die het gevoel hebben de regie over hun eigen leven te zijn kwijtgeraakt en deze terug willen.
 • Die teveel in hun hoofd zitten en zodoende gevoelens van eenzaamheid ervaren.

Maar ook voor mensen:

 • Die hun geleerde lessen rondom gevoelens van (existentiële) eenzaamheid uit het verleden willen delen met anderen.
 • Die in gesprek willen met gelijkgestemden rondom bovenstaande thematiek.
 • Die hun bestaande kennis willen veriijken met de inzichten van de School voor Eenzijn en de expertise van Ines Gaston.

Na deze avond zul je naar huis gaan met nieuwe inzichten over hoe om te gaan met stress en de ogenschijnlijke druk die de buitenwereld je lijkt op te leggen. Je zult de zaal met meer zelfvertrouwen verlaten, omdat je ofwel de drempel bent overgegaan om jouw eigen kennis en ervaring met anderen te delen of omdat je geïnspireerd bent geraakt om nieuwe praktische tips in je leven te gaan integreren.

Kortom, in deze talkshow ben je getuige van een gesprek dat garant zal staan voor diepgang en praktische levenslessen. En natuurlijk nodigen we je uit om aan het gesprek deel te nemen en om ook jouw expertise als mens of professional te delen met de aanwezigen.

Alles uiteraard in een ontspannen sfeer en onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Over Ines Gaston

Ines Gaston heeft twee masterdiploma's op zak: een in klinische psychologie en een in organsiatiepsychologie. Na tien jaar bij HR teams te hebben gewerkt voor multinationals, heeft zij hier abrupt afscheid van moeten nemen na een heftige burn-out. Deze ervaring heeft haar terug gebracht naar haar roots en naar de gebieden waarop zij is afgestudeerd. Vervolgens heeft ze zich verdiept in neurowetenschap, epigenetica en neuroplasticiteit om te onderzoeken waar het 'verkeerd' is gegaan, hoe we uit een beklemmende toestand van de geest kunnen komen en hoe we kunnen voorkomen opnieuw vast te lopen.

Dit alles heeft haar geinspireerd om een programma te ontwikkelen waarbij zij haar kennis, expertise en eigen ervaring inzet. Centraal thema hierin is het bouwen aan je droom terwijl je tegelijkertijd voorkomt dat je overweldigt en uitgeput raakt. Haar programma heet daarom niet voor niks: Being Unstoppable.

Tijdens deze School Night zal Ines haar lessen met ons delen. Wat Sander en René betreft past zij perfect als gast in ons programma. Wij bieden immers professionals een podium op het gebied van zelfontwikkeling, waarbij ervaringsdeskundigheid gecombineerd wordt met uiteenlopende theoretische vertrekpunten. Zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.

Over de School voor Eenzijn

Eenzaamheid is van alle tijden en alle leeftijden. Dat moeten we niet verbergen maar omkeren!

Wij geloven dat wérkelijke verbinding een verantwoordelijkheid is van iedereen. Dit begint bij jezelf: jij bent de veroorzaker van jouw connectie met de wereld om je heen!

De School voor Eenzijn is een community van verbinders. We vergoten de verbinding met onszelf, maken verbinding met elkaar mogelijk en inspireren anderen datzelfde te doen.

Wij zijn verbinders die:

 • Door elkaar de verbinding met onszelf en anderen vergroten
 • Van elkaar leren tijdens de Leerweg Eenzijn
 • Met elkaar verhalen delen tijdens School Nights
 • Voor elkaar creatieve en oorspronkelijke events, workshops en trainingen organiseren
 • Elkaar online inspireren met blogs en diepgravende longreads

Jij zoekt dat gevoel van verbondenheid ook

Je beseft dat je dat het beste bereikt door in jezelf te beginnen maar weet ook dat je anderen daarbij nodig hebt. Sluit je aan bij onze community en weet je omgeven door gelijkgestemden. Laat je inspireren én wees een inspirator!

Aansluiten kan via schoolvooreenzijn.nl. Kennismaken kan natuurlijk door op de thee bij Sander en René te komen.

N.B. Word je nu lid, dan krijg je 25% korting op ons lidmaatschap en gratis toegang tot dit evenement. Deze actie is alleen geldig via deze link: schoolvooreenzijn.nl/fan

In onderstaande video laten we je kennis maken met Ines Gaston. Bekijk deze uitzending om alvast een idee te krijgen over de inhoud van het event en waarom je er absoluut bij moet zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Juni Café

5 Riviervismarkt

2513 AM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen