Gratis

Schrijf voor je Bedrijf

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Schrijfochtend voor ondernemers en ZZP'ers "Schrijf voor je Bedrijf"

Over dit evenement

Schrijven is van onschatbare waarde voor ondernemers en ZZP'ers. Je bent als ondernemer altijd een auteur. Schrijven is een vaardigheid die je kunt leren en dat is wat je als ondernemer hard nodig hebt.

Wat gaat dit event je brengen?

Dit is een unieke schrijfochtend voor ondernemers en ZZP'ers. Meld je aan wanneer jij de schrijver in jezelf wil ontdekken. Die schrijver zit namelijk al in jou. De vraag is hoe je die ontdekt. Hoe ga je die schrijver wakker maken? Hoe ga jij het boek, het e-book of de content schrijven die jou klanten oplevert? Hoe ga jij een boek schrijven dat volledig uniek en authentiek is? Hoe ga jij leren schrijven op een manier die je aantrekkingskracht geeft. En hoe doe je dat met zo min mogelijk moeite, energie, stress en tijd?

BELANGRIJK:

Waar ik meteen duidelijkheid over wil geven in deze onzekere tijden is dat ik al mijn schrijftrainingen door laat gaan: online, via zoom. Als ondernemer vind ik het belangrijk mijn verantwoordelijkheid te nemen voor het grotere, maatschappelijke belang. Maar ook mijn belofte aan jou te vervullen. Zo ook voor deze ochtend wanneer die door coronamaatregelen niet in de bibliotheek kunnen plaatsvinden. Je mag er op vertrouwen dat ik jarenlange ervaring heb met het geven van schrijfsessies via zoom, dus of we elkaar nu offline of online ontmoeten: ik zorg ervoor dat jij de schrijver in jezelf ontdekt.

Beluister hier mijn persoonlijke bericht over mijn belofte aan jou in deze onzekere tijden.

Wat houdt deze ochtend in?

Op deze ochtend krijg je van mij simpele, uitvoerbare handvatten en oefeningen waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Voor de beste content voor jouw bedrijf. Content die converteert.

Ik nodig je uit voor deze unieke interactieve ochtend. Waarin jij helder krijgt waarom je wil schrijven, waarom je het kunt leren en je gaat ontdekken dat het schrijven voor je bedrijf leuk, inspirerend en meer dan haalbaar is. Ik ga je precies laten zien hoe de schrijver in jezelf er uit ziet, en hoe content schrijft die jou als ondernemer gegarandeerd onderscheidt van alle andere ondernemers.

Wat kan ik je toezeggen?

Deze schrijfochtend wordt een onvergetelijke ervaring voor je. Het wordt de dag dat jij iets van jezelf ontdekt wat je nooit voor mogelijk had gehouden. Je krijgt inzichten en een overzicht van de stappen die je in staat stellen meteen te gaan schrijven. Daarmee heb je de essentiële ingrediënten in handen voor alle tekst die jij voor je bedrijf wil schrijven.

Waarom bied ik je deze ochtend helemaal kosteloos aan?

Gepassioneerde ondernemers en ZZP'ers die een diepe wens hun ideale klanten naar zich toe te trekken op een unieke en authentieke manier en dit jaar een tastbare boost aan hun expertise te geven en hun zichtbaarheid groots willen voeden, wil ik de kans bieden te ontdekken hoe je dat kunt doen. Niet alleen hoe ik je daarbij kan ondersteunen, maar vooral te ervaren dat dit voor jou werkelijkheid kan worden. Ik weet als geen ander hoe het is een diepe drive te hebben om het beste uit mijn klanten te halen, waarvan je overtuigd bent dat je dat voor hun kan doen. Waarvan je voelt dat zij op zitten te wachten. Mijn wens voor jou is dat je - net als ik - ontdekt hoe dat kan, zodat je er gaat geloven en je droom waar gaat maken. Ik wens voor jou dat jij met gemak en plezier voor je bedrijf schrijft. Aan het einde van de ochtend zal ik je vertellen hoe je - als dit bij je past - de volgende stap met mij kunt zetten.

Kortom: wil jij je bedrijf laten groeien? Dan mag je deze schrijfochtend "Schrijf voor je Bedrijf" niet missen. Schrijf je nu in: het kost je niets en het levert je veel op.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen