Schrijfmasterclass: Crooks Divisie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je je schrijfskills verbeteren, je laten inspireren, verhalen en songteksten uitwisselen? Schrijf je dan in voor de Crooks Divisie!

Over dit evenement

Schrijf je al of ben je van plan er iets mee te doen? Wil je je schrijfskills verbeteren, je laten inspireren en verhalen en songteksten uitwisselen? Schrijf je dan snel in voor de Crooks Divisie!

Of je nu rap, spoken-word, liedteksten, gedichten of verhalen schrijft; tijdens deze wekelijkse sessies ga je 8 weken aan de slag om jouw schrijfvaardigheden verder te ontwikkelen. Rapper en workshopdocent Crooks laat zien welke schijfmethoden er zijn en hoe je dat kan gebruiken in je eigen gedicht, rap of tekst. Crooks heeft jarenlange ervaring en wordt vaak genoemd als een van de beste rappers van Nederland. Dit resulteerde op 16-jarige leeftijd o.a. in een legendarische 101barz sessie met zijn broers en collega rappers Hef en Adje. Daarnaast heeft de Rotterdamse rapper samenwerkingen met o.a. Sevn Alias en Kevin. Crooks neemt je aan de hand van zijn eigen ervaringen mee hoe jij het best je tekst kunt schrijven. Crooks Divisie is een laagdrempelige manier om in aanraking te komen met schrijven, andere beginnende schrijvers te ontmoeten en een ideale mogelijkheid om je als tekstschrijver op creatief en technisch gebied te ontwikkelen.

Aanmelden

De schrijfmasterclass Crooks Divisie bestaat uit een lessenserie van 8 weken op donderdagavond (30 januari t/m 19 maart). Je ontvangt een certificaat bij afronding. Tussentijds instromen is helaas niet mogelijk. Ben je lid van de bibliotheek? Meld je dan gratis aan via fariesh@quardin.nl. Ben je geen lid van de bibliotheek? Dan betaal je voor de gehele serie van 8 lessen slechts €7,50. Haal je toegangsbewijs dan hier. Stuur nadat je een ticket hebt gekocht een mail met je naam naar fariesh@quardin.nl. Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van de Bibliotheek Rotterdam? Dan kan je dus gratis meedoen! Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen